Grafická karta ATI Mobility Radeon A4330 (*VYŘEŠENO*)

Dobrý den, chtěl by si koupit nový notebook a hodně mi záleží na grafické kartě. Velmi mě zaujal HP ProBook 4510s (http://www.alza.cz/hp-probook-4510s-d126777.htm). Mohl by mi někdo říct, jak si stojí jeho grafická karta mezi ostatními a jestli je dobrá? Děkuji.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

je to nová grafika, takže těžko říct, v testech zatím nejspíš nebyla.. ale HD3450 je taky dost silná, takže myslím, že špatné by to s touto být nemuselo.. NTB není primárně určen na hry, takže grafika je jeho největší slabina.. pokud chceš NTB na hry, koukni se po osvědčené nVIDII 9600M GS, není to zázrak, ale spustíš na tom většinu novhé a je to jedna z těch silnějších grafik dostupní lidem..

Obrázek uživatele Hacker_CZ

A co graf. karta Intel GMA 4500m???

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Intel je ta nejhorší volba.. GMA3*** byl totální propadák, ano toto už je někde jinde a dá se na tom hrát, ale zaostává již za loňskými mdoly a vzhledem k tomu že ATI HD4*** je nejnovější, bdue na tom asi nejlépe.. a také bych nechtěl aby se moje grafika jmenoala GMA4500MHD jako autobusy :D (M - mobilní, HD - přehrávání HD videa)

Obrázek uživatele Hacker_CZ

Notebooka budu potřebovat do školy a né na hraní her, a tak si myslím, že HP ProBook 4510s by mohl být dobrou volbou.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Hacker_CZ wrote:
...myslím, že HP ProBook 4510s by mohl být dobrou volbou.

Skvělá volba, mám jej také. Koupil jsem si jej ani ne před měsícem a super zkušenosti zatím. Ale pozor, existuje pod tímto názvem v různých kombinacích. Dle mě je nejlepší tato: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=65422

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

původně jsem si myslel že když má v názvu 4500, že bude mít tuto grafiku ale byl jsem překvapen :) no tak tak GMA by asi byla o dost slabší, ale ušetřila by dost energie jakožto nevýkonný nenáročný čip, zatímco HD4330 je z PC verze převedeno do integrované a výkonné, takže určitě i žravé, ale jako moderní čip bude mít mnohem nižší spotřebu a výborný UC model.. bude to dobrá volba a i Crysis by sis na tom mohl zahrát :)

Obrázek uživatele Hacker_CZ

Ještě ale uvažuji nad koupí Asus K50IJ (http://www.datart.cz/katalog/Notebook-ASUS-K50IJ.html), ale jde mi o to, aby graf. karat nebyla sdílená, ale nevím, jak je to u iGMA 4500m

Obrázek uživatele Peca

Ta GMA je sdílená, já bych šel rozhodně do toho HP, má lepší konfiguraci a hlavně zpracování HPček je opravdu na vysoké úrovni.
Na druhou stranu ASUS nabízí osobní servis až domů do myslím 24hodin (možná 48 nevim, najdeš na jejich stránkách)?
Ale tady je pro mě jasnou volbou HP.

Obrázek uživatele Hacker_CZ

díky, už jsem se rozhodl pro HP.

EDIT by jome: LOCK