ASUS K53SV

Chtěl bych poradit o koupi nového notebooku. Probrouzdal jsem na internetu a našel jsem jeden zajímavý kousek a příznivou cenu http://www.alza.cz/asus-k53sv-sx966-hnedy-d266123.htm#popis . Uvažoval jsem o velikosti, značce, výkonu. Procesor se mi zdá výkonný, grafika taky, usb 3. Jen jsem slyšel nějaké špatné ohlasy na HDD a grafiku. Nějaké názory? Klady? Plusy? :cool:

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[66768] ASUS K53SV

Za tu cenu určitě slušný stroj s obstojným výkonem pro práci i hry, ovšem ta grafika není opravdu z nejlepších, ani nejvýhodnější. Bohužel víceméně nejsou dostupné, neprodávají se.

Obrázek uživatele Vacy
[66769] ASUS K53SV

http://www.alza.cz/asus-n55sf-s1207v-d265390.htm#foto

Tak co toten? Lepší grafika, hdd...?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[66770] ASUS K53SV

Měl jsem tim namysli, že to NTB se náramně hodí grafiky AMD, které jsou prostě lepší. Jenže se moc neosazují a pánbůh ví, kdo za nVidie lobbuje (historie se opakuje?). Takže musíš zkousnout horší grafické řešení s menším výkonem a výdrží na baterie. Kdybys sehnal cokoliv od Radeonu HD6600 výš, bylo by to výkonnější. I takové NTB založené na AMD A-6 3400MX v kombinaci s HD6650 jsou o dost lepší, než toto. Bohužel je jich na trhu stejně skromné množství..

Tenhle už má jen výkonnější grafiku, ale taky nenažranější.. A záleží co chceš s tím NTB taky dělat..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.