Acer = pouze potíže? (*VYŘEŠENO*)

Ahoj, jsem zase tady (viz: http://www.pcporadenstvi.cz/node/11702 ), myslím, že človíček jménem Tobias by si mne mohl pamatovat. Chci tedy oznámit, že si jdu zítra konečně pro ten Acer Emachines E640 který jsi mi poradil :))

Pouze na co jsem se chtěla zeptat, je ta značka Acer, poslední dobou se tu zvláštně "hádáte" o tom, jak je tato značka špatná, ale když jsi mi ho doporučil, nemůže nebo nemohl by být zas tak špatný, ne? vzhledem k tomu, na co ho potřebuji (viz topic)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

vzpomínám ;)

no, hádáme, asi takhle - Acer nikdy nebyl špička, ba naopak, patřil mezi katastrofy.. stejně tak MSi nikdy nebylo nejhorším, ba naopak, patřilo mezi elitu.. teď je pravda taková, že MSi šlo strašně dolu, zatímco Acer šel nahoru.. po pravdě nikdy jsem Aceru nedával důvěru, ale chápu, že za ty peníze nic jiného nekoupíš.. i když někdo to vystihl přesně - budš si užívat více výkonu na Aceru za stejné peníze, ale budeš si ho užívat samozřejmě jen mezi hromadou reklamací.. něco pravdy na tom je.. ve tvém případě by asi potřeba toho výkonu nebyla až tak veliká, aby jsi musela volit její.. možná by jsi si právě ty mohla dovolit koupit to kvalitnější.. ale když chce někdo NTB na hry a má fakt málo peněz, u NTB každý tisíc znamená moc výkonu pro hry navíc.. Acer ti ušetří ty dva tisíce, které ti pomůžou k mnohem vyššímu výkonu, ale za cenu nižší kvality.. asi tak..

Obrázek uživatele Barborka

Aha.... :x nu což, já jsem stejně snad ten nejméně nebo aspoň v průměru, uživatel, který není příliš náročný na ntb. myslím, že na brouzdání na netu, obvyklé školní záležitosti a filmy se celkem dobře hodí a "úctu" k takovým to výrobkům rozhodně mám, takže usuzuji, že by mi mohl vydržet dýl i bez problémů :-) máš na to stejný názor ???

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

mám :)

Obrázek uživatele Barborka

tak ten počítač mám, vypadá bez problémů akorát se nemohu připojit na internet, doma mám wifi na jiném notebooku i na klasickém stolním pc, na ně to bezproblému chytám ale na notebook ne! nemohu to nějak sama zesílit nebo podobně? na ukázce signálu mi to hlásí pouze 2 "čárky" :(

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

máš WiFi doma, takže tam máš někde vysílač, že? když pujdeš co nejblíž k němu, připojíš se normálně?

Obrázek uživatele Barborka

my chytáme zdarma wifi z kavárny, která je na proti, všechny počítače co máme doma tam jsou napojené normálně, jenom ten nový notebook ne!

ten ntb byl poslední kus a byl výstavní, byl skoro vždy zapnutý ale internet na něm nešel přesto tam bylo připojení k wifi, šel tam jen na jednom počítače který byl přímo pouze na internet. nemohli to tam nějak vypnout třeba bezpečnostně?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

tak jdi do té kavárny, potřebuju vědět, zda se normálně připojí při kvalitním signálu..

Obrázek uživatele Barborka

Ted mám velde sebe jeste jeden ntb a ten normálne chytá, kavárna je uz zavrená, s určitostí vím, že to ítm není, ten signál je nějak slabý jakoby seslabený, nejde se nějak v počítači dostat k nastavení signálu wifi?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

tak vzejtra zkus zda se NTB připojí na kvalitním připojení blízko.. může mít prostě jen slabší anténu, než konkurence..

Obrázek uživatele Barborka

tak dneska to už jakš takš fakčilo :/, tak i tak děkuji :)

Obrázek uživatele Barborka

Táákže :)) po uplynutí doby, můžu spokojeně napsat, že notebook je skvělý. :)) a to jen díky tomuto fóru jsem spokojená :grin: sama bych to asi nevybrala. :)) musím poděkovat především člověku jménem Tobias :-) opravdu velké díky. S wifi se to vyřešilo, byl prostě jen slabší signál ... toho dne :-) . Teď už to jen nezakřiknout, že? :))

Doufám, že tu vždy budete se svými mistrnými rady a budu se tu moct na Vás obrátit :grin:

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

jasně, přijď kdykoliv :) za poklonu děkuji :))