Zvuk pozadu - (*VYŘEŠENO*)

Zdravím všechny,

chtěla bych požádat o radu. Cca dva měsíce zpět mě začala zlobit (nejspíš) zvuková karta. Pozná se to tak, že se mi začal zpožďovat zvuk za obrazem a to u videí na Youtube, v podstatě na všech videích, které si přehrávám na netu a v neposlední řadě a to mě štve asi nejvíc u přehrávání filmů. Používám přehrávač BS Player. U her tento problém nemám vůbec.
Jen pro info, zkoušela jsem přeinstalovat ovladače na zvukovku, takže tím to nejspíš nebude.
Budu vděčná za každou radu :) Ať už sebemenší :)
PC:
Acer Aspire V17 Nitro Black Edition
IntelCore i7, RAM 16 GB
NVIDIA GeForce GTX 860M 4GB
Windows 10 64bit

Díky moc :)

Obrázek uživatele Stiletos

Jestli je to zvukovka tak ta se dá koupit externí,ovšem to by blblo i u těch her.Možná bude problém v tom že co koukám tak podpora ovladačů je pouze pro W8.1 a ne pro W10....(ve správci u zvuku je vše Ok?)

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Nic divného jsem ve správci neshledala.
Ty ovladače jsou možné, ale počítám, že by tenhle problém nastal hned po upgradu na 10. Ty už mám totiž cca půl roku. Předpokládám, že když otevřu komp a mrknu dovnitř a zkusím vyčistit, asi to moc nepomůže, co? :) (je po záruce mimochodem asi 3 měsíce).

Obrázek uživatele Stiletos

Čistit ne pokud jsou teploty v normálu.Pokud to dělá jenom u filmů tak to je divný ,co zkusit jinej přehrávač třeba VLC ?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

To určitě vyzkouším, jen mi pak nedává smysl ten Youtube a obecně videa na netu. Kdybych neměla aktuální Flash player, předpokládám, že by se to ozvalo samo. Ještě to jednou projedu antivirem, jestli mi tam nešťourá nějakej červík :)

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Oki, jdu na to.
Díky moc :)
Dám vědět, když se problém vyřeší. A asi i když ne :)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Ahoj,

já bych zkusil nabootovat systém do Nouzového režimu s prací v síti. Tím vyloučíme většinu externích vlivů.
Asi si nevzpomeneš, co se dělo naposledy, když zvuk ještě fungoval..?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Upřímně ne no :/
Prostě to najednou přišlo a začalo se to zhoršovat. Prvně se to projevilo tím, že se mi při přehrávání filmu zadrhnul zvuk, nevím, jak to úplně popsat, prostě jako když se sekne zvuk - takový to "zavrčení" :) Pak až po nějaké době se začal zvuk zpožďovat.
Projela jsem to tím programem Malwarebytes, našlo mi to celkem dost chyb v registrech a stáhla jsem jinej přehrávač (VLC). Zatím jsem to netestovala na filmu, ale určitě to brzy udělám.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Tak jsem tu s updatem :)

Všechno jsem vyčistila programy doporučenými Stiletosem, nainstalovala jsem si jiný přehrávač filmů, kompletně jsem si "uklidila" PC od všech zbytečností a zatím to opravdu vypadá, že jsem tam měla nějakou mršku, která mě tam zlobila. Uvidíme, jestli to bude takhle dobře pokračovat i dál. Kažodpádně díky všem za rady :)