Zasekávání PC

Dobrý den,sestavil jsem si PC a občas u her se prostě zasekne obraz, občas hned zas jde,ale třeba včera se sekl a PC jsem musel restartovat, někdy se sekne tak dám klávesu kterou se vrátím do windows a pak to jde normálně. Nevím čím by to mohlo být, jediný co mě napadá tak přehřívaní PC, nemám tam žadný ventilátory.

Sestava MB:Gigabyte MA770-UD3(rev 2.0)
GPU:Geforce GTS 250 (1024mb)
RAM:1024 MB
CPU:AMD Phenom II X3 720 BE
HDD:starý Seagate 80 GB,PATA
Zdroj:Seasonic 500w.

Předem děkuji za jakoukoliv radu.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

spíš takhle: zapni everest na senzorech, hraj a tak někdy ve chvíli očekávání záseku tak po 20 minutách hraní shoď do lišty a jukni na teploty, klidové teploty nám mnoho neřeknou.. máš taky docela slušně malou ramku možná to může dělat právě její velikost, ramka je přeplněná, všechno jde do swapu, přijde požadavek většího množství dat a disk nestíhá a počítač na něj musí čekat a vypadá to jako zámrz.. máš požnost pujčit si ještě jeden gigovej modul?

Obrázek uživatele ondrah

TOBiAS wrote:
máš požnost pujčit si ještě jeden gigovej modul?

Ano mám,vyzkouším to.

Obrázek uživatele chomin

dobry den!
pokud hrajete neco narocnejsiho, tak 1GB ramky je skutecne malo.

mimochodem, jak to dopadlo? uz jste odzkousel? :-)

Obrázek uživatele ondrah

Ty paměti budu mít zítra,jinak dělá to u her které nejsou podle mě náročné třeba u hry 18 WHEELS OF STEEL EXTREME TRUCKER,a třeba u náročné hry GTA 4,prostě zapnu GTA a prvních 5-10min to jde plynule a pak prostě se to začne sekat.Vyskouším přidat další pamět teda a pak jestli to bude lepší tak si koupím nový 2x1GB nebo 2X2GB abych měl stejný moduly do Dual chennelu.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.