Zamrznutí PC

Dobrý den, prosím poraďte mi, nevím si rady. 6 let starý PC mi začal z ničeho nic zamrzávat. Když jsem prohlížela webové stránky, po nějaké chvíli zamrznul, přičemž nešlo hýbat s myší, nic. Musela jsem vyndat kabel ze zásuvky aby opět naběhl. Nebo se mi sám od sebe restartoval. Tak to bylo i několikrát za den :-( Později se k tomu přidala i grafika s tím, že přes obrazovku šli pouze zelené čáry. Odvezla jsem PC do počítačové firmy aby se na to podíval. Jenže jim to tam šlo bez problémů. Zapojila jsem ho doma a nešlo. Už jsem byla zoufalá tak jsem si koupila novou "bednu" a začal dělat to samé. V opravně tvrdí, že je PC v pořádku, ale mě stále zamrzává :-( Děkuji za rady. 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

Obrázek uživatele petrmet

Kdysi dávno mi o podobném problému vyprávěla jedna známá. Říkala, že jí někdo poradil, že jsou to elektrostatické výboje z jejího oblečení a koberce, tak si k počítači brala bavlněné prádlo a prý to pomohlo. Ale nevím, jestli je to tento případ, jen jsem si na to vzpomněl :-)

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, to je zvláštní, když v servisu nic nenajdou. Zkus si sehnat na zkoušku jiný nap. zdroj, jestli nenastane změna, popř. přepoj PC na zkoušku na prodlužovačku do jiné místnosti na jinou zásuvku, nebo i k sousedům.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.