zamrznutí - černý monitor

Potřeboval bych poradit, mám notebook Acer Aspire 5542G ani ne rok. A už podruhé se mi stalo, že když jsem si chtěl pustit Internet tak se mi načítání stránky zaseklo. Tak jsem tu stránku chtěl vypnout ale objevila se mi tabulka "program Windows přestal pracovat" nebo tak nějak. Tak jsem kliknul na "najít řešení problémů" což se také zaseklo. Zkoušel jsem restartovat i dát ctrl+alt+del. Ale pak monitor naprosto zčernal a jedniné co zůstalo viditelné byl kurzor se kterým jsem mohl pobybovat. Od té chvíle notebook přestal na cokoliv reagovat. Nenapadlo mě nic jiného než vyndat baterku pak se notebook spustil v nouzovém režimu. A pak fungoval normálně. A pak po třech dnes se mi to stalo zase. :shock:

Musím říct, že moje znalosti rozhodně nejsou tak velké abych si poradil sám a ani nevím jestli jsem postupoval správně. :x Najde se tu, prosím někdo kdo by mi mohl poradit? :-(

Díky

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

tak tohle se mi ještě nestalo, ale bude to nejspíš klasický příklad mrznutí, takže testnout memtestem ramky, testnout pevný disk přes HD tune (čeknout SMART), zálohovat veškerá data...

Obrázek uživatele Michal Čížek

Taky bych si tipnul na HDD, ale projed to také na havět, třeba tímto http://www.eset.cz/cz/domacnosti/produkty/online-scanner/ , pokud tě to pustí na net, nebo svojim antivirákem.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Zdravim, mam problem koupil sem si notebook HP G6 nemam ho ani rok ale v poslednim měsici se mi stava, že zapnu jednu hru normálně hraju, a pak mi zčerná monitor a pc prostě klekne na nic nereaguje, nevim proč se to děje někdy se to ani nestane ale posledni dobou je to čim dal častějši a už mi to leze na nervy na reklamačku to neberou nevitě někdo co to je ?

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, může se ti přehřívat, kdy jsi naposled nechal vyčistit vnitřek?


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.