Windows 7 32bit problem s HDD

Posledni dobou kdyz jsem zapinal pocitac mi obcas automaticky nabihala kontrola pevneho disku chkdsk (vzdy jsem ji nechal bezet). Jelikož jsem měl počítač podle mě trochu zavirovaný a kolem 2 let jsem nereinstaloval windows chtěl jsem spustit počitač a zálohovat si svoje os. věci. Jenomže jsem když jsem zapnul zase naběhla kontrola a já kvůli své blbosti jsem odklikal že chci kontrolu přeskočit. A teď se windows nehce spustit a nepodařilo se mi to ani nejak opravit z instalacniho CD. Jsem laik a když počítač zapnu jedine co mi nadkoči v menším rozlišeni je nekonečná oprava spouštění systému.

Obrázek uživatele Kubesek

Diky za kazdou odpoved

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, nejlepší je disk vložit jako další v pořadí do jiného funkčního PC a tam si data zálohovat, následně disk smazat a ve svém PC nainstalovat systém.

Obrázek uživatele Kubesek

Ja potrebuji se teprve dostat do windowsu abych si tam mohl ulozit veci na externi disk.

Obrázek uživatele ZecK

No však ti to Michal popsal: doma vymontuješ harddisk z pc a přidáš ho do počítače u kamaráda. U kamaráda na jeho počítači bude tvůj harddisk jen datový, nebude z něj nabíhat operační systém (ten bude nabíhat z jeho harddisku), ke kamarádovu počítači taky zapojíš externí disk, kam si zkopíruješ data, která budeš chtít zachránit a svůj harddisk u kamaráda můžeš rovnou zformátovat. Pak svůj harddisk z jeho počítače vyndáš, namontuješ zpátky do svého, vložíš instalační médium Windows (CD/DVD) a nainstaluješ systém a pak ovladače a všechno co budeš chtít. Nakonec překopíruješ data z externího disku zpátky na svůj harddisk :-)

Obrázek uživatele Kubesek

Jo diky. Věřil jsem v lehččí způsob ale díky

Obrázek uživatele Michal Čížek

toto je nejlehčí způsob, jak nepřijít o data v systémové části disku


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.