Utiliti, Komprimovaná složka ZIP

Dobrý den.

Stáhl jsem si s internetu SysternalsSuite.zip, je to sada utilit určených ke správě, tuningu i tweakování Windows od společnosti Microsoft.Soubor jsem rozbalil a postupně jsem skoušel jednotlivé utility. U některých jenom problikl příkazový řádek tak ani nevim k čemu slouží.Když jsem skončil se zkoušením a vše zavřel tak mi na ploše zůstala nějaká utilita spuštěná a zobrazuje mi to vípis o PC.Nedokážu jí tedˇ vypnout a vůbec nemůžu najít odkud se spouští.Jedná se o Windows XP Profesionál.Nevíte někdo co stím?

Další problém mám se soubory ZIP. We windows XP se mi při poklépání na komprimovanou složku ZIP složka otevře ale nic nezobrazuje. Při pokusu jí rozbalit se mi zablokuje se správou:
Systém Windows zablokoval přístup k těmto souborům zdůvodů ochrany počítače.
Dál mě to odkazuje na nápovědu kde mám na daný soubor klepnout pravým tlačítkem myši a vybrat Vlastnosti a na kartě Vlastnosti Zrušit blokování. Jenomže na kartě žádná položka Zrušit blokování není.
Zkoušel jsem jiný archyvační program a ten fungoval bez problémů, mě by ale zajímalo jestli se to dá nějak nastavit ve Windows. Na mém notebooku mi vše funguje bez problémů a nemusel jsem nikdy nic nastavovat.

Předem děkuji za odpovědi.

Obrázek uživatele Dick

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat u toho Zipu: Na kartě vlastnosti, máte kartu zabezpečení. Ve spodním okně máte zatržené, co s každým uživatelem - typem uživatelkého účtu - můžete se souborem dělat. Není možné, že byste měl ve sVém uživatelském účtu zakázáno číst či měnit tyto soubory? Na této kartě je i nastavení uživatelských práv.

Obrázek uživatele Radek 123

Dopbrý den.
Na kartě vlastnosti nemám kartu zabezpečení (jde teď o Windows XP Home), jediné co tam mám jsou Atributy. Teď jak jsem to zkoušel tak jsem zjistil že mi to dělají jen tři soubory (byly mi zaslány součastně).Před nimy mi byl poslán jeden a ten funguje zcela bez problémů.

Obrázek uživatele Hrdlička

Pokud nemáte ve vlastnostech kartu Zabezpečení, tak restartujte počítač, a spusťte Windows v nouzovém režimu (při černé obrazovce mezi načítaním Windows a načítaním BIOSU stiskněte klávesu F8, systém vás možná vyzve k zvolení systému, pokud máte jen Windows, stiskněte ENTER, zvýrazněte položku Nouzový režim a stiskněte režim, systém vás může zas vyzvat k zvolení systému, pokud máte jen Windows, stiskněte ENTER.) Přihlaste se pomoci svého účtu nebo pomoci účtu Administrator, v okně Nouzový režim stiskněte Ano, a najděte komprimovanou složku, vyvolejte její vlastnosti, a možná uvidíte kartu Zabezpečení. (Pokud moje reakce je nesprávná, tak mě opravte!)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.