Sekání a náhlé zpomalení notebooku

Zdravim,z ničeho nic se mi začne sekat jaka koliv hra na jake koliv detaili.Hraji treba 5 minut a nejdou jako kdyz se snizi výkon celeho notebooku.Mam pocit ze jde o prehrivani ale kdyz zapnu program na mereni teploty tak se vse pohybuje kolem 60-70 stupnu ma nekdo zkusenosti s podobnym problemem ? díky

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, kdy byl naposledy NTB vyčištěn uvnitř? Je potřeba vyčistit výfukové žebrování, profukem zvenčí to je naprd. Testni GK v zátěži MSI kombustor http://www.geeks3d.com/20110407/download-msi-kombustor-2-0-2/ písmenem T vyvoláš teplotní graf, sleduj kam vyleze.

Obrázek uživatele mo.mo7

Mam ho novy asi tak tyden takze si nemyslim ze by to bylo prachem zkusim ten program a napisu vysledek diky

Obrázek uživatele Michal Čížek

co je to za NTB? Bud to bude nějaká skrytá vada, nebo jsi nainstaloval něco blbýho. Dělá to teda od začátku, nebo až po nějaké době? Zkus udělat Obnovení systému, OBNOVIT POČÍTAČ DO DŘÍVĚJŠÍHO STAVU, vyber datum, kdy to ještě nedělalo a nech to pracovat.

Obrázek uživatele mo.mo7

test neukazal nic zasadniho mximalni teplota 63 stupnu a graf se nijak zasadne nehybal jinak se jedna o notebook Lenovo Z580 i7,8 GB ram,640m geforce a hdd 1T..problemy zacali pri nainstalovani Call of Duty Modern Warfare 3

Obrázek uživatele Michal Čížek

aha, tak problém se musí hledat tam, hra je originál? Musim odjet, tak tu do zítra nebudu

Obrázek uživatele mo.mo7

Zde je graf testu a nejake info co mi to vypsalo

Obrázek uživatele mo.mo7

Musim se priznat ze zrovna tato hra originalni nebyla...

Obrázek uživatele Michal Čížek

teplota super, pak to může být špatný crack, nebo s virečkem. Toto se nedá takto vyřešit, budeš muset sehnat člověka, co tuto hru má také neoriginál a problém nemá, nebo raději hru zakoupit.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.