restart

Zdravím vás,chtěl jsem se zeptat proč a z jakého důvodu se mi restartuje comp jakmile chci otevřít mail nebo hru.Jakmile otevřu mail kde je třeba soubor s videem a nebo z netu stáhnu soubor a chci ho otevřít okamžitě se to restartuje.To samé se mi děje když chci spustit hru.Jen to načte a okamžitě spadne.Stavá se mi to i když stahuju a třeba v polovině mi to spadne.Nevíte někdo co to je?Mám comp chvíly a nemůžu teď defakto vůbec na compu nic dělat. :shock: :shock:

Obrázek uživatele Honza
[13430] restart

Dobrý den,
po restartu se něco děje modrá smrt nebo něco?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[13431] restart

na monitoru se objeví modrý nápis "není signál" to vše.Už jsem zkoušel obnovení systému k datu od kdy to začlo asi dělat.Po poradě jsem zkusil i defragmentaci disku,vše na nic.Je záhada,že při stahování souboru z netu to prostě taky spadne a ani to nestáhnu celé.A jiná uloha rozpracovaná není,fakt tedy nevím.

Obrázek uživatele TheALuminium
[13432] restart

Zkuste projet paměti memtestem ...

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[13433] RESTART

Tak to bude asi problém,celý život dělám do aut,a vůbec netuším co ten memtest je,tak spíš budu muset někoho povolat.Jak jsem psal comp mám chvíli a stále se s ním učím.Ale díky za radu,zjistím co dál.

Obrázek uživatele TheALuminium
[13434] restart

http://www.poradna.pcporadenstvi.cz/viewtopic.php?t=1148 Zkuste si přečíst toto a třeba ten memtest pochopíte ...

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[13435] restart

aha jestli jsem to pochopil dobře je to jakési vymazání paměti.Ale při mé 1Giga paměti?

Obrázek uživatele Honza
[13436] restart

Dobrý večer,
nejde o vymázání paměti, ale o zkontrolování paměti viz.

Quote:
Aha no tak to v tom případě asi nedělá ta 512 , i když je to možný, jak říkám může se chovat nestabilně. Rok pojede a pak najednou to nepojede jak má. Rozhodně udělejte ty Memtesty obou pamětí, každou tam nechte otestovat zvlášť.
Takže: http://www.stahuj.centrum.cz/u.....;g[up]=ISO
zde si stáhněte soubor iso a vypalte ho na CD, pak pomocí něho nabootujte PC, tzn. že ho vložíte do mechaniky a spustíte PC a necháte ho pomocí toho CD vlastně naběhnout do jeho nabídky. Pokud CD nenaběhne, musíte do BIOSu a tam změnit prioritu bootování u CD. Až se dostanete do nabídky tak zvolte MemTest32 bude tam ještě jeen 32+ tak ten ne. Až ten memtest spustíte zobrazí se Vám modrá tabulka s testováním a dole můžete vidět sloupeček ERRORS a PASS - ty bedlivě sledujte. Nechte to projet asi tak hodinu a pak se podívejte na ERRORS. Pokud tam bude nějaké číslo tak je to špatné. Pokud ne tím lépe Smile

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[13437] restart

ok takže já je tedy budu projíždět také každou zvlášť?

Obrázek uživatele TheALuminium
[13438] restart

Přesně tak ...


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.