"Neodpovídá"

Dobrý den. Již delší dobu mám problém, který se projevuje po cca 1/2 hodině běžného pracování s pc. PC ze začátku pracuje normálně, ale po určité době (nejčastěji se mi to stává u mozilly, ale i s explorerem, i při běžném pracování s jakýmikoliv okny!!!) ve vrchní liště aplikace se vypíše "neodpovídá" a aplikace se stává netečnou, po dalším kliknutí a snaze okno zavřít obrazovka lehce zbělá a jediná možnost řešení, ovšem jen dočasného je "tvrdé" vypnutí pc. Dříve jsem používal vistu, nyní jsem přešel na windows 7, ale po cca 1 měsíci bezproblémového užívaní se problém opakuje. S domněním, že za to může antivir Avast, jsem ho odinstaloval a nyní mám AVG, s kterým se problémy opakují. Ovšem než jsem přešel na AVG, měl jsem chvíli Malwarebytes, s kterým se mi to ani jednou nestalo, ale nejsem si jist, jestli je to plnohodnotný a spolehlivý antivirus. Prosím poraďte, kde může být problém. PC je půl roku starý, jedná se o HP Pavilion dv7-1140. Děkuji!

Obrázek uživatele Kubas1501
[41248] neodpovida

Dobry den,toto se mi stavalo taky,stavalo se to na xp,vista i win 7.
Vyresil jsem to tak ze jsem vsechny prohlizece internetu odinstaloval i windows explorer a nainstaloval je z DVD(treba score,DVD chip nebo jine) hlavne ne z instalacniho windows.
Melo by to pomoci,ja to tak udelal a nemam s tim problem. Antivir na to nemel vliv(avg a ani avast)

Obrázek uživatele WickedMan

Mel sem podobny problem s " Pruzkumnik Windows prestal pracovat" A po odinstalovani prohlizece Firefox slo vse zase normalne.Presel sem na Operu a ted vysla nova verze Firefox 3.6 a ta uz nedela problemy....


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.