problem v grafice? nebo jinde?

Zdravim.
Mam problem vcera jsem koupil novou grafickou kartu MSI R7 360 OC1
dal jsem ji do me sestavy AMD Phenom X4 955 Black edition, Fortron SAGA II 500W,12gbRAM, MB: MSI 970 .

Bohuzel nebezi tak jak ma... kdyz zapnu hru tak FPS jsou paradni v jakekoli hre.Dam priklad v CS:GO mam 150fps a stojim a cumim do zdi bez pohybu a zadne graficke zmeny a FPS najednou klesnou na 130 a zase vysplahji nahoru a zase klesnou. U toho jsem si v programu afterburn vsimnul v grafu divne veci a to ze GPU Clock misto nejake maximalni frekvence 1100 tak spadnou na 300MHz a zase naletej nahoru v grafu je to nahoru dolu vubec nevim cim to muze byt. Projel jsem to jeste v testu Kombustor od MSI a je krasne videt pokles fps v moment upadku MHz. Teploty jsou v norme nic se neprehriva. Zitra vlastne uz dnes jedu ke kamaradovi zkusit jiny zdroj silnejsi a novejsi jestli treba muj starej zdroj uz nestiha.

Dekuji za nejake rady nebo tipy co by stim mohlo byt.

Obrázek uživatele Stiletos

Propady FPS ti nebude dělat zdroj, kterej navíc na tu slabou GPU stačí s přehledem.Ovladače od starý GPU si odinstaloval ? OS máš jakej ,nedělal si pokusy s W10?

Obrázek uživatele KuRRi

vcera jsem otestoval u kamarada vse... prohazel sem komponenty ruzny varianty a GK to neni,zdrojem taky ne... a asi ani prcesorem taky ne... prijel jsem domu a rikam udelam vse uplne od znova a uplne sem blbec preskocil drivery.. ale je pravda ze na nejnovejsi ovladace to delalo problemy tak jsem dal asi 2 mesice stary drivery a vse bezi krasne ... jen se mi zda ze procesor vic hreje netusim jestli na nej ma vliv GK ze musi vic makat xD... jestli muzu poprosit o radu ktery procesor by si nejlepe sedl s touto GK? od AMD prosim am3+

Obrázek uživatele Stiletos

Systém nenapíšeš co máš? AM3+ se vyplatí max tak FX 8320,ale bejt tebou kašlu na to a koupím rovnou ZEN příští rok,ovšem ten CPU co máš stačí k tý GPU bohatě.

Obrázek uživatele KuRRi

aah omlouvam se :D Windows 10 ..dobre tak ja nic dokupovat uz nebudu..az to jednou bude hodne spatny tak poridim cely novy poskladam to ale uz na intelu ted na to nejsou penize

Obrázek uživatele Stiletos

Nejsou žádný ovladače chipsetu pro tu MB co jsem letmo kouknul,nepíšeš přesnej typ tý MB co máš, na W10 a to pak může dělat cokoliv.

Obrázek uživatele KuRRi

zakladni deska je presne: MSI 970A-G43 (MS-7693)

Obrázek uživatele Stiletos

Poslední ovladače chipsetu jsou pro W7 64bit.....(takže veškerý problémy bych hledal tady,pokud ti to jelo s W7 jak mělo tak vrať,nesmysl cpát systém na HW kde nemáš ovladače,)

https://www.msi.com/Motherboard/support/970A-G43.html#down-driver&Win7%2064

http://www.pcporadenstvi.cz/forum/viewtopic.php?t=14096

Obrázek uživatele KuRRi

kazdopadne uz je vsechno dobry pro reinstalaco grafickych ovladacu. Dekuji x-)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.