Problém se zvukem - 2.díl (*VYŘEŠENO*)

Tak opět zdravím. Mám novou zvukovku "Creative soundblaster PCI" a nainstalovaný ovladač 5.2.3633.0 a všude mi to píše, ža zařízení pracuje správně. Přesto nemůžu spustit žádný zvuk. Zkuste mi, prosím, poradit. Jsem už zoufalý 8-)

Obrázek uživatele TheALuminium

Tak vpravo dole byste měl mít ampliónek se zvukovým zařízením tak na něj klikněte pravým a dejte Otevřít ovladač hlasitosti a podívejte se jestli není něco ztlumeneé. Tím myslím hlavně zařízení Wave a Ovládání hlasitosti.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Tak amplionek tam nemám. Ztlumené bych taky neměl nic mít, to jsem kontroloval. Když zadám přehrát skladbu ve WMPlayer, tak mi to napíše, že je provlém se zvukem asi ovladač. Když spustím video, jede mi bez zvuku.

Obrázek uživatele TheALuminium

A nainstaloval jste ten správný ovladač? Nebo tedy instaloval jste ovladač z CD, které jste měl dostat po koupi zvukové karty?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Nevím čím a jak se to stalo, ale včera večer jsem to vzdal a přestal se pokoušet zvukovku opravit. Dnes jsem ráno zapl PC a nefungovalo to. V noci jsem to zapl zase a funguje to!!!!!!!!!! Nechápu, ale jsem rád. Děkuji moc za trpělivost.

Obrázek uživatele TheALuminium

Tak to jsem z toho jelen :shock: :)) ale většina některé problémy za poslední dobu se vyřeší jenom tím, že se po nějaké době uživatel zapne PC a najednou všechno jede jedna báseň :-) . No jo hold počítače jsou nevyzpytatelné ... Tak ještě napište pokud by Vám zvukovka po jiném startu nefungovala a pokud by jela tak jak má tak se ozvěte taky :-) abych věděl, že můžu zavřít téma :???:

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Děkuji z rady. Vše funguje. Můžete uzavřít téma. L. Dvořák

Obrázek uživatele TheALuminium

Nemáte za co a já též děkuji za info ohledně správného chodu :???: tímto tedy uzamykám téma
LOCK