Problem s PC spomalení

ZDravím :)

Mám takoví problém s PC nedávno se mi začal nějak víc sekat a tak ... treba ve wowku se pomalejí načítají textury a celkově se to pomaleji načítá. Včera jsem kompletně vyčistil a reinstaloval a formatoval disky a nějak to nepomohlo.. Zdá se mi jako kdyby disk nebo procesor pořád něco dělal, slyším to jak to hučí :D Dříve to tak nědělalo :)

Moje sestava http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=_0Y37010R7V010Q0Z010WD1010RQ...

Mam uz tak 4 roky

Obrázek uživatele kiko261

Prejdi najprv PC eset online scannerom http://www.slunecnice.cz/sw/hwmonitor/ a daj vedieť teploty procesoru a aj grafiky, keď je PC v "klude" a potom napr. pri wowku.

Obrázek uživatele michjas

Zdá se mi jako kdyby už tolik nejel větrák u grafiky :D Přitom mám ho zaplej ae když to dám ručně tak na 100% valí v pohodě .. Ve wowku na pandarii jsem měl řekněme 30-40 fps v ORG .. a ted mam 25 tak . teploty jsou nejspíš v poho a viry nemám :)
Pomaleji to načítá.. že by to byl disk? nebo RAMky?

Ted jsem zjistil v MSI after ze nejede GPU na 100% jakto :D jede na 50-60 % .. jako kdyby tomu PC něco chybělo :D Možná nastavení , ale díval jsem se všuse

Obrázek uživatele kiko261

Tipovaním sa ale nikam nedostaneme - nadarmo ti sem neposielam link na ESET online scanner, on totiž nájde vždy všetko :-) narozdiel od iných SW a čo sa týka teplôt tak ako vieš že sú v pohode ? preto ti sem taktiež dokladám link na konkrétny software ktorý máš stiahnutý a nainštalovaný do 10sekúnd.
-Takže skontroluj tie teploty procesoru a grafiky v klude a potom pri hre a napíš ich sem. Inak chápem to správne že ty keď manuálne nastavíš vetrák GPU na tých 100% tak ti hra ide normálne ?

-Čo sa týka pomalšieho načítavania a takého všeobecného spomalenia - toto môžu zapríčiňovať aj fragmenty disku, takže pokiaľ používaš win XP tak klikni na štart->všechny programy->príslušenstvý a tam si nájdi "Defragmentace disku"
-Pokiaľ máš win vista alebo vyššiu verziu tak stačí keď klikneš na štart a do vyhľadávacieho riadku napíšeš Defrag a tam spusť defragmentáciu.

-Potom to ešte môžu zapríčiňovať vírusi tak preto ti odporúčam prejsť PC Esetom.
-Keby to boli RAM tak by si trpel asi BSOD.

Obrázek uživatele michjas

Viry tam nemuzou byt vcera jsem komplet čistil PC a zhusim ted defragmentaci v Tuneup ulitles :) Po reinstalu jsem natahl Catalyst CC a service packy mám win7 origo. V pc mam wowko takdy origo nic jineho jsem nestahoval zatim. Tak si rikam ze ted to wowko je docela narocnejsi.. Zatim teploty v klidu tady. Jinak teplota grafiky to sleduju furt v MSI Afterburneru :) a v pohodě ani to netáhne na 70 což jsem míval kdyz sem zahral tak po pul hodince na assassinovi

Obrázek uživatele michjas

ted se mi to sekalo v raidu 25 man aji na low to je divné ne? :D v org se mi to taky seka mno

Obrázek uživatele michjas

málo ramky mám? Nemám nic moc zaplého a bere mi to 2,31 GB a to mám zaplé jenom steam a jednu zalozku v internetu :D Mám pocit že tohle mi předtím nedělalo..

Obrázek uživatele michjas

zkusil jsem MSI kombustor GPU core burner v2 (furry donut)
1980x1080 , AA: OFF
A mám jen 20 fps :D Je to v pohodě? Nechal jsem to na 80 stupnu a fps bylo 21 :DD


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.