problém s pc

Chtěl bych se zeptat -když zapnu počítač tak bedna běží normálně ale nechce naběhnout monitor a nevim čím to může být prosím o radu díky

//Edit (jome) -> Rozdělení tématu; prosím nespojovat problémy, které spolu nesouvisí

Obrázek uživatele TheALuminium

Tak například to může být grafickou kartou, poté vadným zdrojem, vadnou operační pamětí, nebo špatně zapojenou základní deskou :-) to je velmi obecné. Chyba, kterou jste napsal prostě může mít spoustu důvodů.

Obrázek uživatele Jones
[9744] RE:

Muze to byt take spatne zvolenym rozlisenim, monitor ho nezvlada a odmita se spustit (v tom pripade by mel byt videt POST a boot Win).
Pokud neni videt ani POST bude chyba v HW.

Obrázek uživatele Puzzle
[9745] PC

Taky se mi to stalo. PC běželo, ale monitor vůbec nic. Pak koukám do skříně - a vidím nedomáčklou RAM do slotu. Dal jsem jí do pořádku, zapnul PC a vše najednou běželo správně (naběhl i monitor)

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

jestli je videt normalni startovaci proces, probehnou ty modry ctverecky jak tam chvili behaj a potom se monitor vypne a uz nezapne - tak to sem mel stejnej problem - zblaznily se wokna. kdyz se mi to stalo prvne, tak jediny reseni, na ktery sem prisel bylo to, ze sem misto 512 ram dal do compu 256, pozdeji 768 - protoze na 512 ramky proste pocitac odmital fungovat. _predesilam, ze bylo jedno, jestli to bylo 1 x 512 nebo 2 x 256. kdyz se mi to stalo podruhy, taxem musel preinstalovat wokna - je to pres mšesic a comp se chova normalne. na podstatu problemu sem neprisel, ale na reseni (mozna docasny) jo, aspon neco :-x

Obrázek uživatele Jiří Molnár
[9747] Re: PC

Puzzle wrote:
Taky se mi to stalo. PC běželo, ale monitor vůbec nic. Pak koukám do skříně - a vidím nedomáčklou RAM do slotu. Dal jsem jí do pořádku, zapnul PC a vše najednou běželo správně (naběhl i monitor)

Jo, tohle se mi také stalo u kamaráda, ale počítač přitom ještě vydával takovej jasnej zvuk, jako před výbuchem ... :lol:

sage wrote:
jestli je videt normalni startovaci proces, probehnou ty modry ctverecky jak tam chvili behaj a potom se monitor vypne a uz ...

Zajímavý způsob řešení :D Díky za příspěvek :))


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.