Přetaktování grafiky (*VYŘEŠENO*)

V programu Riva Tuner jsem taktoval grafiku n-vidia 7600 gs a přehnal jsem to, teď se mi rozpadá u her obraz. Kolonka v Riva Tuneru zmizela takže to nemůžu vrátit zpět. Zkoušel jsem i jiné taktovací prg. ale také to nejde vrátit. Pls poraďte mi někdo. Díky díky díky.

Obrázek uživatele TheALuminium

Dobrý den,
mno je zvláštní že jste v Rivě nenašel nic na zpáteční cestu taktováním. Přímo v Rivě Reset to defaults tedy resetování ke standartnímu nastavení, jinak další možnost, resetovat BIOS.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Jsem asi debil ale reset jsem tam nikde nenasel. Poraďte jak resetovat bios grafiky

Obrázek uživatele TheALuminium

Takhle já myslel resetovat celý BIOS, nevím kde bych tam hledal přímo grafiku, ale myslím, že to je buď "Reset to default settings" anebo "Load Default settings", kdyby jste to stále nemohl najít tak já se Vám podívám do toho Biosu, také záleží jaký typ desky máte tedy jaký typ biosu máte.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Asi to bude nejlepší o výkendu přeinstaluju celý počítač.Mám jestě jeden dotaz - problikává mi monitor ale ovladačema to není určitě to už jsem zkoušel. Díky za pomoc

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Problikávání může způsobovat obnovovací frekvence monitoru ...
Už se to u nás taky několikrát řešilo. Zadejte "obnovovací frekvence" do vyhledávače na fóru a jistě vám vyběhnou již nějaké diskuse ....

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Díky moc za veškerou vaši pomoc!!!!!!!!! :cool:

Obrázek uživatele TheALuminium

Není za co, od toho tu jsme :-) :???:
LOCK