Odchází grafika? (*VYŘEŠENO*)

Zdravim, dneska jsem zapnul PC, po najetí do OS mi chybí kus monitoru a všechno mam trošičku mázlí zleva doprava. Když udělám klasický screen monitoru tak ten kus chybějícího monitoru tam není vidět, tak proto z foťáku. Přidávám screeny.

Grafiku teďka v pondělí posílám na reklamaci kvůli hučícímu větráku, takže bych chtěl vědět zda tohle je grafikou, ale předpokládám že z 90% ano. Díky za rady

Tady je to rozmazání

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, neměnil jsi rozlišení monitoru, nebo měl spuštěnou nějakou hru ve většim rozlišení, než máš nastaveno pro normální prac. plochu? Toto mi spíš připadá jako záležitost monitoru než GK?

Obrázek uživatele kolomlyn

Nic takovýho, jen jsem zkoušel resetovat poměr stran na monitoru když jsem to uviděl.

Obrázek uživatele Michal Čížek

koukám na ten obr. znova ten tmavej pruh je úplně bez zobrazení, nebo se v tom tmavém pruhu zobrazuje zbytek obrazu? je to blbě vidět, pokud tam nějaké zobrazení je, vyzkoušej monitor na jiném PC nebo NTB at máš jistotu, popřípadě si pohraj s rozlišením.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Jelikož tlačítko zobrazení plochy (konec panelu) je v zobrazené oblasti, zbytek je aoby prázdno. Buď smrskla obraz grafika nebo její ovladač, nebo samotný monitor.. no zkus jiný, zkus změnu rozlišení dolu a zpět..

Obrázek uživatele kolomlyn

Zkusim a ještě zkusim přeinstalovat ovladače, jinak v tom pruhu je jen rozmáznutý kus plochy

Edit - takže do rozlišení 1280x800 to je v pohodě, pak se tam hodí zase ten pruh

Obrázek uživatele Michal Čížek

pak zkus monitor ještě na jiném PC a budeš mít jasno jestli GK, nebo monitor

Obrázek uživatele kolomlyn

Ok, takže jsem zapojil do starýho pc a tam bylo to samé, tak mě napadlo zase resetovat poměr stran na monitoru a už se to hodilo do normálu, takže už je to v cajku ani rozmazání není. ještě než jsem zapnul tenhle pc tak jsem pročistil grafiku od prachu. Každopádně zejtra letí na reklamačku kvůli tomu ventilátoru, to je jak kdyby se rozjížděl tryskáč :D

Obrázek uživatele Michal Čížek

Takže už i na novém PC to zobrazuje správně?

Obrázek uživatele kolomlyn

jojo, ani sem nemusel resetovat ty strany. Nechápu co to bylo za error

Obrázek uživatele Michal Čížek

nejspíš nějakej šramot mezi GK a monitorem, mě se párkrát povedlo něco podobného jak popisuješ, ale vždy to bylo spuštěním hry (a to jich moc nehraju), na vyšší rozlišení než je rozlišení plochy, něco se kouslo a pomohlo právě připojení k jinému PC. Takže zamykám.