OBROVSKÝ PROBLÉM S ROZBALOVÁNÍM

Zdravím všechny
mam celkem solidní problém a naprosto netuším jak zněj. Je tomu asi takto, jednoho dne co jsem zapnul PC jsem zjistil že není možné rozbalit nějaké soubor ať už v RAR nebo ZIP není za boha možné rozbalit bez erroru CRC a tudíž pak neni soubor uvnitř funkční. Zkoušel jsem už spoustu věcí - Přeinstalovat windows na uplně jiný HDD, vyndat RAMky a pouřít jen jednu a otestovat ji (v memtest a EVEREST) , stahovat zabalené soubory ať už přes firefox, operu nebo přes flashget. Opravdu nechápu čím by to mohlo být.

HW -
Intel C2D e6750
Gigabyte DS3-l
3gb ram A-data 800mhz ddr2
Geforce 8800 gt 512mb
5.1 xtremegamer x-fi
500w zdroj
60 gb hdd seagate
320 gb hdd seagate
LG LH22 dvd rom
Windows 7 - 32bit

Jsem pro každou možnost to vyřešit :-)

Ještě taková dodatková otázka. Nedávno jsem si pořídil hru Mass effect 2, nejdříve nefungovala instalace ale tu už jsem vyřešil naštěstí, nyní se ale potýkám s problémem že když chvíly hru hraju tak zničeho nic spadne na černou obrazovkou s tabulkou program přestal fungovat a to vždy v náhodných intervalech, někdy hra ani nenaběhne a stále stouto tabulkou. Jestli někdo víte jak nato tak jsem jedno ucho. Zkoušel jsem jen spražení procesorů jak někdo radil a rozbalit soubor english do soubroru shrou neni možné jak jsem popsal výše :-(

Děkuji moc za případné rady :-)

Obrázek uživatele TheALuminium

Tak koukám, že se do toho nikomu nechce :)) takže se do toho pustíme. Hledal jsem na netu co by nás posunulo dále, ale bohužel nic kloudného jsem nenašel. Jestli vám doopravdy nejdou žádné archivy rozbalit, ani z důvěryhodných zdrojů (zkoušel jste sám něco zabalit na hdd a rozbalit to?) tak budeme muset znovu prozkoušet všechen HW, za příčinu může být taky virus, ale říkal jste, že jste přeinstalovával systém, otázka je jestli se vám tam zas nedostal rychle zpátky, což by mohl z druhého HDD, pokud jich máte více v PC, nebo z flashky.

Obrázek uživatele Storm

Koukam že se nikomu nechce, ani se nedivím, nicméně s tím HW to vyzkouším až zítra ale virus to nejspíš nebude jelikož je HDD naformátovaný. Ovšem vyskytl se tu problém stím že mi program Hard drive inspector (plná verze) objevila nějaké poruchy , konkrétně RAW READ ERROR A HARDWARE ECC COVERED, netuším ale co by to mohlo znamenat a na druhém disku to samé. Zítra zkusím též to zabalení a rozbalení na disku, to mě nenapadlo.

Obrázek uživatele TheALuminium

Zkuste a pak zkuste stáhnout HDTune a otestujte HDD na chybné sektory.

Obrázek uživatele TheALuminium

Tohle by vám případně mohlo pomoci http://4um.overclocking.cz/showthread.php?t=73152 abyste se vyznal v tom co sledovat na disku a co "ignorovat".

Obrázek uživatele MBlask

Máte dva disky?

Zkusil bych samotný 320GB, nebo jiný.
Ten 60GB - není starší?

Obrázek uživatele Storm

Zdravím, ano ten 60 gb je starší, ovšem nefunguje mi ani ten 320 gb a naopak. Nyní vyzkouším ten zmíněný program.

Obrázek uživatele eriks

Caute, no skusim mozno najjednoduchcie :) co tak odinstalovat Winrar a nainstalovat znova ale odporucam stiahnut ho uplne ineho zdroja ako si ho mal doteraz pripadne najnovsiu verziu.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.