Nvidia Geforce 7300GS problém (*VYŘEŠENO*)

Dobrý den, koupil jsem novou grafiku nvidia geforce 7300GS. Po zapojení do slotu pci express a pak spustím počítač je vše v pohodě. Ale když nainstaluji ovládače a restartuji pc. Tak se spustí bios a pak načítaní windows ale po načtení to skočí do černý obrazovky a nic se neděje a mě nezbývá tvrdý restart. A takhle to dělá pořád ale jak se dostanu do nouzového režimu a odinstaluji ovládače tak to pak zas jde ale pak po nainstalování zas ne. Ovládače jsem stáhl ze stránky nvidia.com A ještě jsem zkoušel resetovat CMOS ale nepomohlo. Potřebuji od vás pomoc. Prosím

Moje sestava:

Procesor - AMD Sempron 2600+
Základní deska - MSI K8N NEO3
Pamět - 1GB + 512MB
Starý grafika - Nvidia Geforce 6200 Turbo Cache

Předem děkuji za odpovědi.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

co ovladače originál na CD? resp starší verze ovladačů? Woknows jsou XP?

Obrázek uživatele marek.jansta1

No popravdě grafika je koupená jako použitá a CD jsem k tomu nedostal. Na internetu jsem našel pár starších ovládačů ale taky nefungují.
Windows XP mám.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

chtělo by to prubnout grafiku v jinym kompu..

Obrázek uživatele marek.jansta1

To jo ale nemám kde. :-(

Obrázek uživatele marek.jansta1

Ještě jsem zapomněl napsat že když jí zapojím a zapnu pc tak v biosu se objeví barevný čáry a když se dostanu do menu biosu tak mám po celý obrazovce rozházený znaky $$. Jo ještě mě napadlo jestli ta černá obrazovka není tím že jsem si koupil grafiku která pracuje na DDR2 paměti ale ta stará grafika pracuje na DDR. A ramky mám taky DDR. Někde jsem četl že tato grafika má sdílenou pamět. Tak jestli to není tím :-( Ještě doplním že když se objeví ta černá obrazovka a chvíli počkám tak se po chvíli jaksi vypne a obrazovce se mi objeví NO SIGNAL.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

tak na typu pamětí nezáleží, ale vypnul bych to sdílení paměti.. každopádně tohle vypadá, že grafika má technický problém...

Obrázek uživatele marek.jansta1

Tak už funguje :D. Dal jsem si podle návodu na internetu do trouby na 200 C a na 6 minut pak jsem ji vyndal nechal vychladnout dal jsem zpátky chladič atd.. a zapojil do pc a co se stalo? Začala fungovat jupí :D :D :D Žádný čáry a znaky $ se už neobjevují a funguje výborně. A dokonce jsem si k ní připojil ještě jeden monitor.

Možná ta grafika nebude fungovat věčnost ale já jsem šťastný :D

Takže já vám moc děkuji za pomoc a hlavně utrpení se mnou :-)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

pečení forever :))