ntb se nechce načíst prosím poraďte.

Ahoj , potřebuju poradit . Dneska ráno jsem zapnul ntb a až do teď to bylo dobrý . Zapl jsem mafii a najednou se mi sekla a s ntb se nedalo nic dělat , tak jsem ntb vypnul tlačítkem. Potom jsem ho zapl a jak běžně se ukázalo logo aceru tak potom začala blikat v levém vrchním rohu pomlčka a do windows se to nechce načíst. Nevíte někdo co s tím?? Děkuju předem za všechny rady.

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, do biosu se dostaneš?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[64973] ffg

jo dostanu

Obrázek uživatele Michal Čížek

HDD je biosem detekován? vypadá to, že se ti v lepšim případě zhroutil jen OS, v horšim odešel, nebo odchází HDD. Můžeš HDD vyjmout a připojit do stolního PC?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

V biosu hdd je jako toshiba 2,5 ale není tam uveedena jeho kapacita.HDD nemám možnost připojit do Stolního pC

Obrázek uživatele Michal Čížek

můžeš to vyfotit?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

tak jsem to natočil na mobil je to celkem čitelný . takže to asi bude stačit xD
http://www.youtube.com/watch?v=IwVj_uRXuNI&feature=feedu

Obrázek uživatele Michal Čížek

60GB disk, tak tady můžeš zkusit jen opravnou instalaci, nebo raději reinstal OS. Pokud opravdu nemůžeš HDD třeba u kámoše dát do PC a pomocí HD Tune zkontrolovat jak je natom, budeš muset risknout ten reinstall a doufat, že disk je vpořádku a instalace se povede, pokud se povede, hned disk pomocí HD Tune zkontroluj, než začneš ladit systém, ušetříš si tím spoustu času. Ale řekl bych, že investice 1000,-Kč do nového a většího disku bude lepší. Ten test HDD by hodně řekl.

Obrázek uživatele smycma

tak presne tohle se mi stalo dneska taky asi nejake erupce na slunci jenye me to nejde ani preinstalovat nevim pri nacitani instalacniho CD se to yastavi a dal se nic nedeje tet mam spustene linuxe ale jen pres bood CD takove to na zkouzku a dal jsem spusit instalaci a jen sem vybral jazyk a dal vpred a v dalsi kroku taky vpred a uz hodinu se mi to tady ajkoye nacita ale nic se y CD nenacita protye mechanika stoji a HDD taky

kdyz jsem nechal nacitat windows a blikala tam ta pomlcka jenom tak jsem to nechal a pak mi to napsalo I/O error a konec

Obrázek uživatele smycma

Notebook Toshiba SAtelite L350 jakej disk bych si do toho mel kouit mam 250GB ted

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, také případ disku, kup si stejnej, nebo s větší kapacitou jak budeš chtít, hledej mezi WD.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.