Nová RAM (*VYŘEŠENO*)

8-) Dobrý den. Prosím Vás o radu jakou koupit RAM 1024 o jaké frekvenci : Základní deska- MSI K7N2 Delta2-LSR, procesor AMD Athlon XP-3200+(2.2GHz, 400MHz Barton) Box.
A bude s mojí stávající : Major 512MB DDR 400 dualní nebo aspoň nějak spolupracovat??děkuji moc

Obrázek uživatele TheALuminium

Dobrý den,
velice vřele Vám doporučuji přečíst si tento článek
http://www.poradna.pcporadenstvi.cz/viewtopic.php?t=597
a jelikož v něm zjistíte, že Vaše deska je ze špatné edice, která měla a má problémy s dualitou RAM a s RAM pamětí všeobecně, tak tohle bude pěkný oříšek, protože Vám pořádně nemohu doporučit jestli jednu RAM, nebo 2 a jaké značky atd., ale asi zůstaneme u jedné RAM, kterou budete muset vyměnit za tu 512, kterou již máte ...

Obrázek uživatele labuda

Děkuji za radu ale nejsem o nic moudřejší než před tím.Na vašem odkazu jsem jen pochopil že je tam samy problém ale to je vše.Chci tam dat větší RAM a pak budu stavět zcela nové PC ale první musím dát do starého novou RAM ale nevím jakou.Pleas,pleas.

Obrázek uživatele Mir??a

TheALuminium chtěl říci jen jedno: zatím tam neskládej paměť ze dvou kusů DDR 400 MHz (tu tam dej jen jednu), nebo si přiděláš problémy jako já. Na týhle desce se asi vyplatí, když provedeš reflashování Biosu. Poslední verze mají upraveno časování pro paměti DDR400. pak by to mělo teoreticky bezproblémově chodit i v Dual Channelu.

Obrázek uživatele Mir??a

Doporuču přečíst taky doporučovaný článek, hlavně od druhé poloviny 2.strany. veškeré popsané problémy s modrou smrtí se v tom článku vztahují na tvůj MB a přidanou RAM.

Obrázek uživatele TheALuminium

Přesně tak :-) díky Mirďa :???:

Obrázek uživatele labuda

:)) díky moc tady se fakt člověk dozví věcí. Moc vám děkuji a já už vím kam se budu chodit radit, fakt moc dík a zatím na s shledanou.

Obrázek uživatele TheALuminium

Není za co :-) pokud už dále nechcete rozvádět tuto diskuzi tak napište, ať to tu mohu uzavřít :wink:

Obrázek uživatele labuda

Jo,jo už neni třeba já to pochopil dík moc a už to můžete uzavřít.Dík moc Labuda :))

Obrázek uživatele TheALuminium

Já též ... :-)
LOCK