nevidim DVD ROM (*VYŘEŠENO*)

Zdravim.. v notebooku jsem si az tedkon vsimnul ze od doby updatu na windows 10 mi zmizela DVD ROM ... ve spravci zarizeni je,ale je u ni jakoby otaznicek. Kdyz vlozim CD nebo DVD tak zacne normalne delat zvuky jakoze nacita, ale pak znicehoz nic proste prestane a DVD se nenacte ani v pocitaci kde jsou videt disky a jednotka dvd rom tak tam neni.. zapojeny to je dobre.. zkousel jsem podle internetu pridavat naky registry apod ale to mi hodilo modrou smrt xD nastesti sem si udelal bod obnoveni takze sem to vratil a ted hledam jiny zpusob..
dekuji za pomoc

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Ahoj,

jde to v tom správci zařízení odinstalovat?

Pokud ano, udělej to a hned restartuj počítač.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[88684] dvd rom

noo udelal jsem to a nic.. zkusil sem najit ovladace a rikali ze to nelze najit at se podle vyrobce kouknu na drivery.. no ale jako vyrobce ROM nebo notasu?? ..

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, co tam máš za model CD?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Jojo, je třeba řešit model (výrobce) mechaniky...

Jakou přesně úpravu registrů jsi dělal?

Tu co doporučuje provést Microsoft?

Obrázek uživatele KuRRi

ohh konecne jsem se dokazal prihlasit... neslo mit o prej ze nemam opravneni na forum a odhlasilo me to vzdycky automaticky ... uz jsem to vyresil xD... noo zkousel jsem 2 zpusoby registru nejdriv smazat Upper a Lower filtres to vedlo k modry smrti.. potom vytvorit nakej registr a to taky neslo.. no a vcera si rikam ze nemuzu najit drivery zadny nebo nevim jak to hledat tak sem na chvilku stahnul programek co automaticky najde chybejici drivery no a stahlo je to a mechanika behaa x-))

Obrázek uživatele Michal Čížek

:-) tak gratulka k vyřešení