Nepusti se PC

Bratrovi sem dal muj starej stroj, Atlon 1700+ atd. Dneska rano mu to prej po spusteni napsalo moznosti F1 udela neco F2 continue. Dal f2 a od ty doby nereaguje monitor ani kalvesnice. Jaksi nenabehne nic, restartoval sem jumperem cmos, vyndal sem i baterku, zadna zmena. zkusil sem vyndat jeden modul ramek, pak druhej, porad nic. Základka jest A7V880 asus.

Obrázek uživatele EsoZajda

Jo, zapomněl sem poznamenat, že se všechno hezky roztočí, takže v hardawaru, aspon ve zdroji a grafice problem nebude.. :-x

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

čus, jakou poslední akci na něm bratr prováděl? instalace her, programů, jaký to má systém?

Obrázek uživatele EsoZajda

Mno, to on presne nevi, pac prisel nakalenej domu ;) ale mysli ze nahraval radio. Sou tam XPcka, ale ta posledni vec, to bylo pri bootovani.

Obrázek uživatele EsoZajda

Tak už sem pracně vyzkoušel i jinej zdroj. Taky to nechal bez šťávy a s vyndanou baterkou na desce a pořád nic. Kámoš dobře označil bratra za dumbass, když si nepřečet to co tam odklik. Ešte snad bude možnost ozkoušet jinej procík, jestli to nepomůže tak už fakt nevim..

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

mno, nevim co by to mohlo bejt, ale jak to přibližně vypadá? napíše to při bootování, nebo při najíždění woken? todle bude problém spíš Biosu zákkladní desky... :shock:

Obrázek uživatele EsoZajda

nenapíše to vůbec nic, jelikož se nezapne monitor ani neproblikne klávesnice, že by tim dala najevo, že se děje aspon něco.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

tak mě napadá vzít HDD a hodit ho do jinýho kompa, měl by začít najíždět win a pak by se to mělo resetnout a tak dokola, tim be se vyloušila chyba systému i HDD, pak jedině vyzkoušet jinou grafiku a když ani tohle nepomůže, tak to vidim leda na smázlej BIOS základky... ale počkej až se vyjádří i jiní...

Obrázek uživatele EsoZajda

mno upříně, bios se spustí i bez disku, a grafárnu už sem vyzkoušel jinou. Ale budto holt bude problem s tim biosem bo s procesorem.

Obrázek uživatele EsoZajda

Tak pře chvílí sem vyzkoušel jinej procesor.. pocitac se spustil, ale po peti vterinach se zase vypnul, tedy žádná velká změna pro mě. Imho je to teda problém základky, tqa by měla prý krom jinýho zapípat, když vyndam grafiku, to vůbec nerozpoznala.

Obrázek uživatele grulich

Měl jsem stejný problém, pomohla výměna zákl. desky :-)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.