Napětí

Dobrý den, ve voltáži se nevyznám, ale přece jenom se mi něco nezdá v Everestu. Hodím vám tu screen. A ještě něco, je to trošku OT, ale nevíte, proč se mi v mozzile nejde sem přihlásit? napíše to vždycky přístup byl odepřen, jinde to ale de. Díky wu-

Obrázek uživatele TheALuminium
[27804] Napětí

Spíše jen špatně signalizuje Everest, nebo neukazuje všechna napětí. Kdybyste tam měl jen -12V tak by počítal vůbec nefungoval.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[27805] Napětí

nezlobí ti trochu počítač? většina voltáže je poddomenzovaná, na jádře máš o 0,V míň a to je opravdu hodně velký podtakt.. naštěstí je všude nižší, takže HW neni ohrožen, ale rozhodně bych zdroj vyměnil za nový..

Obrázek uživatele TheALuminium
[27806] Napětí

Nepřipadá mi, že je to tedy poddimenzované :wink: navíc napětí na CPU není nebezpečné o což jde především. Pokud máte standardní hodnoty BIOSu, tak je to v pořádku. Everest také není všemocný, spíše se podívejte na napětí v BIOSu a pokud by to bylo stejné, je možné, že základní deska ukazuje špatné informace. Rozhodně bych neřekl, že je to na výměnu zdroje, prozatím :-)

Obrázek uživatele wu-
[27807] Napětí

Počítač jede docela dobře, vzhledem k jeho stáří...kupovat nový zdroj si myslím se moc nevyplatí, protože se bojím, že začíná odcházet i grafika, (někdy hra zamrzne a je pouze žloutá, proužkovaná obrazovka, stačí zhodit do woken a nahodit a je to OK), a s novým zdrojem a grafikou do starýho PC...to si radši počkám, jak mi bude patnáct, a vydělám si něco nový.. :) ale díky moc, ještě se kouknu do BIOSu jak říkáš, Alu.

Obrázek uživatele TheALuminium
[27808] Napětí

Určitě, pak napište jak to tam vypadá :???:

Obrázek uživatele Dick
[27809] Napětí

Pokud je pc staršího ražení a nebylo ještě čištěno, mrkněte se dovnitř a odstrnte prach. Grafika se může jen prostě při větším zatížením vlivem prachu přehřívat.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.