msi afterburner přetaktování a jake sou normalni teploty ?

takze zdravim a zdravim předevšim tomáše :-) doufam ze si vsimne me nove diskuze :-) k veci:

přetaktovával jsem jiz mou známou grafickou kartu gtx 470 v edici overlock přetaktovavam v msi afterburner coz je skvely program ...přetaktoval sem core z 700Mhz na 755Mhz coz je 1510 Mhz pro shadery .... zkousel sem stability test v kombustoru nastaveni jsem dal: rozliseni 1920X1080 , direct 11, zapnuty post fx, AA mode je 32XQ CSAA a zkousel jsem stability test ... nechal jsem to jen 20 minut .... zadne artefakty vse ok teplota grafiky 88 stupnu ustálená....... můj dotaz je zda je tato teplota normalni podle vsech diskuzi by to pro furmark melo byt ok ve hrach to takto narocne stejne nebude ..... ale muj hlavni dotaz spociva v tom ze toto pretaktovani se zda byt stabilni ale jakmile nainstaluji jine ovladace pro hardware cili ovladace graf karty nebo treba zakladni desky tak mi stabilita blbne a musim afterburner restartovat a nastavit pretaktovani znovu pak je to zase ok ... no ted mi jde o to jestli je to normalni jestli se to pri instalaci novejch ovladacu musi vzdy restartovat coz se mi zda svim zpusobem i logicke ... a nebo je nekde naka zrada ??? dik za odpovedi

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

88°C je pro takhle žravou a výkonnou grafiku v takovémhle přetaktu únosná hodnota, i když nepopírám, že přihodit k ní větráček, kterej jí bude z venčí přikládat by nebylo o věci..

co se nastavení týče - většinou je OC prováděn úpravou souboru ovladače a pokud se OC neaplikuje znovu po jejich reinstalaci, může se to spolu midlit.. takové zkušenosti s tím zas však nemám, abych na tuto otázku mohl odpovědět správně.. to spíš pctuning.cz je server zaměřený přímo na overclocking..

Obrázek uživatele Lennycom

jasny tome ... taky si myslim ze se to neguje dokud nedam msi restart ... jinak s temi teplotami ve hrach to dosahuje 80 max jen v narocnejsich samozrejme spis ale tak 78-79 coz si myslim ze neni strasny ne?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

do 80°C je to pro tuhle grafiku provozní teplota.. :))


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.