Monitor vs lampička

Ahoj,
Mam dotaz k takový kuriozitce. Mam přepěťovou prodlužku, kde mam zapojené vše od PC, router a lampičku. 5 slotů. Když mám zaplej komp a monitor a zapnu lampičku, tak mi monitor jakoby problikne, tzn zhasne na vteřinu a zase se rozsvítí. To samý když jí vypnu. Je to taková ta s kloubem a to světlo je kousek nad monitorem. Přijde mi to divný. Je to náznak nějaký špatenky? .. a pokud jo, tak kde? Zásuvka? Monitor?..

Obrázek uživatele ZecK

Ahoj, myslím , že problém bude v lampičce. Zkoušel jsi ji připojit do jiné zásuvky, případně na jinou fázi? Asi ta lampička způsobuje v síti nějaký "bordel" při zapnutí...

Obrázek uživatele K!M

Do jiný zásuvky jsem ji nezapojoval, nemám poblíž PC žádný navíc, takže musím mít právě prodlužovačku, do který je vše zapojené. Můžu zkusit jiný socket na té prodlužce, nicméně, už 2x se mi stalo, že jsem připojil něco do front panelu v casu do USB a vyplo mi to PC. Zrovna teď, jsem odpojil lampicku z té prodlužky, abych místo ní zapojil tiskárnu, to jsem udělal, tisknul jsem a když jsem to měl hotové a odpojil tiskárnu z USB, tak se vypl PC. To samé se mi stalo nedávno, když jsem v USB měl zapojenou flashku, kterou když jsem vypojoval (nebo zapojoval, teď nevím) tak se vypl počítač... je to zvláštní, ale nemyslím si, že by to byla chyba někde v PC (je možný, že bych někde zapojil špatně nějaký kabel do MB? - což si teda opravdu nemyslím), protože tenhle PC mám 2 měsíce novej, a dělal mi to už i předchozí, když jsem do front panelu zapojoval flashku, tak se občas restartoval. :shock:


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.