modrá smrt

prosím pozná někdo z přiloženého obrázku můj problém ... dělá mi to od zrodu mého počítače cca rok a půl a to kdykoly někdy když je v klidu někdy i při zátěži ... případně děkuji

Obrázek uživatele Apofis
[54002] modrá smrt

Tohle mě dělalo taky jsou to asi RAMky více http://support.microsoft.com/kb/315335

Obrázek uživatele Peca
[54003] modrá smrt

Když to dělá od "zrodu" tvého PC, tak proč se neobrátíš na jeho zroditele? Ten by to měl vyřešit.

Jinak se nám pokus vysvětlit více tvůj problém. tzn. popiš kdy se to stává, v jaké situaci, a hlavně konfiguraci PC.NProstě to trochu popiš a uvidíme co s tím.

Obrázek uživatele Milan T.
[54004] modrá smrt

Počítač mi tenkrát stavěl kamarád když dělal ve firmě která se zabýval stavbou kompů.Firma již neexistuje.Reklamace nejsou možné a kamarád je 250 kilometrů vzdálen.Nicméně tenkrát se v tom hrabal a tvrdil že na nic nepřišel.Nebyl to zřejmě pan odborník.Co už no :(

Počítač padá kdykoli.I když běží jen na volno.Při zátěži ... hry atd ovšem o něco častěji.

info u přiloženého obrázku

Děkuji

Obrázek uživatele Michal Čížek
[54005] modrá smrt

taky bych se přikláněl k RAMkám, ale vesměs to může dělat cokoliv, BSOD vlastně píše, že WIN nemůže najít v paměti kus nějakejch dat.
Podle společnosti Microsoft, může být tato chyba způsobena tím, vadný hardware, anti-virus software, poškozený svazek NTFS, nebo špatný systém služeb.
Kolik pamětí máš ve slotech? a jaké, opiš z RAMek štítky at víme co jsou zač. Máš možnost vyzkoušet jinou GK?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[54006] modrá smrt

také se přikláním k pamětím... často dělá neplechu, když se různě kombinují různé velikosti a vůbec jiné moduly s jinými parametry a ještě dualchannely se narušují třetím modulem atd, to dělá prasex

Obrázek uživatele Milan T.
[54007] modrá smrt

Ve slotech jsou 4 paměti po 1G

DDR2 800(5)
1Gx16
S/N 804NN(ADQVE1A16)

Nemám bohužel jinou GK :(

Obrázek uživatele Michal Čížek
[54008] modrá smrt

jestli jsou všechny naprosto stejné, tak kombinuj, nechej tam jen 1 a zkoušej pracovat na PC pokud to znova spadne, vyměnuj po 1 RAMce tak až odzkoušíš všechny, pak začni přidávat po 1. Na GK se ted vyprdnem.

Obrázek uživatele Milan T.
[54009] modrá smrt

Děkuji ... dobře jdu podle rady

Obrázek uživatele Milan T.
[54010] modrá smrt

Chtěl jsem se ještě zeptat a dodat.Zapl jsem Tuneup a spustil využití zdrojů.Protože jsem dělal plno operací najednou a počítač se hodně sekal a brzdil.Graf vyzužití CPU byl na 100%tech až jsem přestal všechno dělat uklidnilo se to a vše zase začalo pracovat perfektně rychle.A to jsem nechal načítat je asi 8 oken v google chrome to si nemyslím že by to měla být taková zátěž na takovej procesor.To by měl zvládat přeci jen více. ???

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[54011] modrá smrt

mezi námi on ten procesor není z nejsilnějších... nejlépe vypiš všecky spuštěné aplikace, ne všechny jsou nenáročné jako FF... ale zvládat by to měl..

Obrázek uživatele Milan T.
[54012] modrá smrt

Omlouvám se ale jak zjistit které aplikace zrovna běží.Prosím o radu a hned to sem hodím.Jen dám ještě příklad po restatrtu kdy počítač najede a pak je v klidu spustím prohlížeš a vyjede zátěž procáku až na 100 poté zas hned klesne opravdu se mi zdá že je tu něco špatně.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[54013] modrá smrt

no tak asi víš, jeslti máš právě spuštěný Office Word, Mozillu, nebo k tomu ICQ, nějakou hru, Photoshop.. atd, cokoliv co by mohlo zatěžkovat...
při spouštění aplikace je většinou normální, že procesor blafne naplno, ale pro její běh by měl procsor makat do 50% zatížení i ve 20 aplikacích.. ten tvůj už ale opravdu není žádný sprinter.. ale musel bych to vidět, abych mohl posoudit chování, protože to sděluješ příliš subjektivně..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[54014] modrá smrt

Jediné co bylo spuštěné byl Googl Chrome , skyp , avg , jen to základní.Přiložil jsem graf.Pustil jsem na něm Chrome a chtěl otevřít asi 5 oken najednou .Totální závar.Pak jsem nedělal nic a sklidnilo se to a vše běželo perfektně.Na co jsem klik to šlo ihned.Nejvic mě to však štve při hře online u Fify 11 po plinulém začátku se hra začne sekat a nelze to skoro hrát.Myslel jsem že je to připojením ale není.To platí i u ostatních her.Mimo jiné jsem toto téma založil kvůli modré smrti.Ta už se asi dva dny nestala.Za to si mi mnohokrát seklo PC.Prostě zmrzlo.Nevím jestli to s tím modrákem souvisí.Děkuji za čas a navíc mám zde odepřen přístup.Nechápu proč.Proto musím psát jako anonym

Obrázek uživatele Michal Čížek
[54015] modrá smrt

Jak jsi dopadl se zkoušením RAMek?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[54016] modrá smrt

Píšu o tom i v příspěvku nad tvým.RAM zatím žádnej problém kombinoval jsem je ale modrák se nedostavil.Zatím ale nechápu chování toho procesoru.Možná je v tom souvislost.Navíc mám zde odepřen přístup tak píšu jako anonym

Obrázek uživatele Michal Čížek
[54017] modrá smrt

tak z toho, že se BSOD 2 dny neobjevilo jsem teda nepoznal, že jsi prohazoval RAMky, to že se ted BSOD neobjevuje, ale zamrzá PC bych udělal pořádný testy na RAM, 1 z nich bude nakopaná, dál nikde nevidim, jestli jsi dělal čištění PC na havět a vůbec všeho svinstva, možná čistá instalace winů by nebyla na škodu pro další hledání závady.
Ve správci úloh najdeš vše co je spuštěné.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[54018] modrá smrt

Před třemi dny jsem kompletně formátoval hadr a instaloval novej systém.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[54019] modrá smrt

www.pcporadenstvi.cz/memtest-86 projeď to, každej modul aspoň 2-3 hodinky.. todle vypadá, že něco procesor otravuje kdykoliv potřebuje cokoliv číst či zapisovat..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[54020] modrá smrt

Projel jsem všechny 4 paměti memtestem.Každou zvlášt.A po té i všechny 4 naráz.Přikládám obrázek.Vždy mi nakonec ukázalo že test nenašel žádné chyby.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[54021] modrá smrt

15 minut je fakt málo... tak aspoň 3x pass, aspoň ty 3 hodinky.. já to tam nastavit neumim, ale snad je to popsáno v tom článku?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[54022] modrá smrt

omluva ... pak jsem si to vše přečetl znova ... projedu to pořádně ... alespoň minimálně 3 x

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[54023] modrá smrt

Tak vše projeto znov.Každá zvlášť přes dvě hodinky testování.Každá 4 x projetá testem.Ani jedna neukázala jedinej problém.Viz obr.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[54024] modrá smrt

a ani 4 najednou tedy neukázaly žádnou chybu, což znamená že všecky sloty pracují... hmmm a co teď? v pamětech to není, systém je přeinstalovaný.. zkusit jinou grafiku? případně je možné, že je na vině i nesprávně fungující disk, nebo i deska, která nesprávně s diskem komunikuje...

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[54025] modrá smrt

Nějaký test jak byl na tyto ramky není ... třeba na cpu tu desku , disk ??? děkuji

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[54026] modrá smrt

stabilitu CPU ověříš LynxPC, ale ne jeho bezchybnost.. není to paměť a nedá se takto ověřovat buňku za buňkou... na disk existuje HD Tune, určitě sem hoď výpis z karty Health, tedy výpis SMART dat (screen pls), ten se bude hodit..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[54027] modrá smrt

tady je výpis health

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[54028] modrá smrt

týjo disk má nalítáno už 15K hodin? to už je dost..inu podivej se na položky 01 a 07 - chyby čtení a vyhledávání.. nevím tedy, čím jsou způsobeny, ale tipuju si tvrdit, že selhává logika disku.. a nebo je to Seagate, o kterém se ví, že ty hodnoty měří trochu jinak, ale pořád těch 837 milionů už je dost... tohle je napováženou, disk vyměnit..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[54029] modrá smrt

Jo jo je to seegate.Takže tím že má nalítáno + spousta chyb tak to může i vysvětlovat to zamrzání věčné že asi.

Jen se chci ještě zeptat.Mám ještě jeden hadr WD 500GB.Používal jsem ho asi měsíc a padl v podstatě novej.Nevím proč.Když ho zapojím a chtěl bych se na něj mrknout tak mi ani nenajede systém který je ovšem na stávajícím hadru.Je nějaká možnost to rozjet.Nebo ten hadr spustit v nějakém nouzáku.Nebo ho zformátovat nějak opravit.Jsem lajk tak se tak blbě i ptám.Děkuji

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[54030] modrá smrt

pokud ten hadr připojíš, jdi nejprve do BIOSu a zkontroluj, jestli se ti nenastavil jako primární bootovací.. pokud ano, vrať tam seagate a měl by systém najet a můžeš se v systému podívat, jestli WD správce disků uvidí a jestli s ním půjde nějak manipulovat, případně můžež zkusit bootovací instalátor Win, ten taky umí formátovat, a nebo Hirens Boot

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[54031] modrá smrt

ono ho to prostě nevidí nebo co ... při najíždění systému to buď hodí že ho nevidí nebo ho zběrnice nebo co to je vidí ale má nulové hodnoty v Biosu

není něco co by ho rovnou nějak vyčistilo sformátovalo nebo něco ... systém na něm nebyl vždy jen data atd.

ono ale podle mě asi bude po něm uplně když dělá všechno todleto :(

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[54032] modrá smrt

no taky myslím, že je KO, ale zkus ten Hirens Boot

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[54033] modrá smrt

bohužel s cd mi to najede sice ale anglicky nevládnu tak vím prd co v tom mám dělat :(:(

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[54034] modrá smrt

já v něm nikdy nedělal... ale zkus si najít nějaké české návody, případně až se dostaví Peca, ten by mohl vědět, tenhle program používá... já pouze vím, že se dá k tomuhle použít :))


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.