MODRA OBRAZOVKA SMRTI

Zdravim , mam takovej uz tedka velkej problem.
Mam desku KT8 NEO rozhodl jsem se ze si poridim x1950PRO a 1GB navic, grafiku jsem v poho nainstaloval trosku sem ji tam musel narvat bylo mene mista v bedne.Zapnu comp vsechno v klidu akorat uvodni obrazovka core cell takova rozmazana, jinak mi vse nabehlo nainstaloval jsem nejnovejsi ovladace, pak mi to nedalo nainstaloval jsem primo original z CD je tam nejaka auto instalace hodilo mi to nejake chyby, tak jsem radsi zas nainstaloval ty z netu verzi 7.11. Tak jsem si pak hral LOTRO na VERYHIGH s antialis na 4ce a asi tak za 7 hodin mi padl komp(reset). Jsem si rekl stane, se ...najel jsem znova do WIN spustil hru a zase reset.Hmm jsem si rekl asi se neco prehralo, pockal jsem 20 minut zapnu komp a pocitac mi resnul u loga WIN jak bezi ta modra carecka.
Tak jsem myslel jestli to neni zdrojem pac jsem mel 350W.Zkousel jsem i preinstalova windows to me nepustilo modra obrazovka driver IRQL not lees or equal. Sehnal jsem novy zdroj LC power 550, zase restarty, dal jsem starou grafiku restarty, zkousel jsem jen na jedne pameti zase restarty.TEdka uz mi komp najede do BIosu tak 1 z 10 pokusu je to cim dal tim horsi. Myslim ze to je asi odkraglovana deska mohlo by to byt jeste neco jineho ???Aktualni stav je takovy ze se nedostanu ani do BIOSU ;O) pocitac sice zapnu ale mam cerno na obrazovce neslysim ani to pipnuti ze je nastartovano :O).
P.S to zapisovani overovaci kodu z prava do leva to je teda narez ;O).

Obrázek uživatele TheALuminium

No nářez to je, ale hlavně je důležité, že díky tomu nářezu zde zatím nejsou žádné spamy, které zde byly každý den a to kvanta. K Vašemu problému, mohla by to dělat RAMka, pokud jste nevyzkoušel jinou tak doporučuji, za další možná procesor, ale všichni tvrdí že na to je jen velmi malá šance, ale proč ne v tomhle případě, nemáte náhodou někoho kdo by měl stejný socket a byl by ochotný půjčit Vám procesor? Samozřejmě deska to být může, každým startem se Vám mohla spalovat nějaká součástka a tak postupně až se spálily všechny. Nebo jedině, že jste při pokusu nandat grafiku na MB něco poničil a sama se už dodělala. Pokud můžete tak zkuste ještě RAM a CPU, jinak asi ta deska.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.