LAN

dobrý den, potřeboval bych poradit s LAN připojením. Mám ADSL a připojení vždy velmi dobře fungovalo. Nedávno jsem nastavoval na notebooku Wifi a od té doby nemůžu vytvořit LAN spojení z ADSL modemu k notebooku. Notebook píše, že byl kabel odpojen, nepřijímá z modemu signál a nedochází k vytvoření připojení. Přitom kabel je správně spojen a neměl by být problém. Na modemu ani kabelu závada není, vše funguje výborně na mém dalším počítači, kde dochází ke standardnímu připojení a ihned se rozsvítí Linc/act. Nevím, jestli je možné třeba nějakým způsobem vypnout LAN zástrčku tak, že PC nedoákeže rozpoznat připojení kabelu...?

Obrázek uživatele Jiří Molnár
[11869] LAN

Dobrý den ..
Myslím si, že lan zástrčku nelze odpojit, jde ji jen ve správci sítí "deaktivovat". Vypnout se dá pouze Wifi příjem, který má většinou po straně notebooku tlačítko. Spíš bych překontroloval nastavení TCP/IP. Jestliže jste totiž hýbal s Wifi, většinou se stane, že dojde k přepsání těchto hodnot. Také bych překontroloval firewall ...

Obrázek uživatele Honza
[11870] LAN

Dobrý večer,
jenom to trošku potřebuji vysvětlit - wi-fi Vam funguje? A co kontrolky na modemu Adsl svítí? A kontrolky 1-2-3-4 ? - liší se kolik máte portů, mělo by to vždy svítít pokud vše správně funguje.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.