Koupit za levno R9 z Aukra nebo raději šetřit na novou?

Zdravím vyplatí se koupit jetou GPU na Aukru ? Jsem koukal a R9 280x se dá koupit kolem 4000 a Saphire R9 290 za 6000.Z ohledem že tyto karty některý trpí artefakty tak nevím jestli to risknout cena je velmi lákavá ,ale docela dost peněz v sázku. Nedávno jsem tam koupil zvukovky jenže to je otázka litru takze to není tak hrozný a spokojenost jenže tam se jen tak něco nevysype.[/i][/u]

Obrázek uživatele Darkmor

Dobry den. To je jako u aut, risknout v bazaru nebo nove..? Jinak, osobne si myslim, ze jste si sam odpovedel: ( ... cena je velmi lákavá ,ale docela dost peněz v sázku... ). :wink:

Obrázek uživatele Stiletos

No auto se dá opravit karta maximálně vyhodit, ale jsou tam i kousky R9 290 s roční zárukou, GPU zřejmě sloužili k těžení bitcoinů když se to ještě vyplatilo. :-)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Jj, a takové grafiky jsou docela "vypečené", protože hry je nikdy nevytíží na 100% po dobu 24 hodin, a tady jely a jely a jely.. A kdoví jaké bylo chlazení atd. Já bych to nekoupil. Ale ono dneska ani u nových nevíš, Alza nemá problém dát ti "novou" kartu v otevřené krabici.

Obrázek uživatele Stiletos

No kašlu nato lepší si připlatit a mít záruku 3 roky , já teda kupuju u CZC a tam zatím vše Ok nic rozbalenýho bych si ani nepřevzal,i když teď chci koupit HDD WD Red a ty chodí v bublinkový folii takže tam nevíš co dostaneš.

No tak dodatek teď mě po tejdnu chcípla jetá zukovka takže smůla naštěstí jenom dvě kila takže takový varování asi,viz zřejmě zbytečnej dotaz výše. :x


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.