Dlouha doba pri prikazu "sleep" a teplota 43C (*VY

Laptop NEC Versa P9110 (3 roky stary),nevim jestli teplota muze byt tech 43c a navic sem tam preblikne obrazovka kdyz se prepina mezi obrazy a dlouho trva nez se vypne pri prikazu sleep.Michale muzes pomoct?Dekuji moc.

Obrázek uživatele Michal Čížek

Zdravím, 43C je krásná teplota, ale bude to nejspíš bez zátěže v klidu. Teplota je procesoru, nebo grafiky? Jinal dlouhá prodleva při usnutí, čím více je spuštěno procesů, tím déle se ukládají data do mezipaměti. Mluvíme o režimu spánku, ne o hibernaci, jak dlouho to usíná? Mě služební NTB, kde je spuštěno spousta programů na pozadí usíná kolem 20s.

Obrázek uživatele Danka

Michale jsem se podivala na Event viewer a je tam moc erroru,muzes se na to podivat?Pisni v jakem programu to mam udelat a ja ti to poslu.Diky moc.

Obrázek uživatele Michal Čížek

teplotu grafiky v zátěži tímto MSI kombustor http://www.geeks3d.com/20110407/download-msi-kombustor-2-0-2/ spustíš to, v rámečku BURN IN TEST nastav u 3D API hodnotu D3D9 a tlačítkem GPU BURN IN test spustíš, začne se ti tam vlnit velký nápis MSI, stiskni tlačítko T a objeví se teplotní graf, nech to testovat aspon půl hodinky a sleduj kde se teplota ustálí.

Cpu tímto: stáhni http://download.chip.eu/cz/download_cz_72155.html

první spust SPEED FAN a následně ten STABILITY TEST. Na speed fanu tě zajímá v pravé části okna položka CORE a pak klikni na start v programu stability test, vytíží to CPU na maximum a ty sleduj kam se vyšplhá teplota na speedfanu.

Obrázek uživatele Danka

Teplota se vysplhala na 80C a ten MSI hlasi:this application has failed to start because d3dx9_42.dll was not found,tak co ted s tim?.Jo a mam i EVEREST chces report nebo to nepomuze?Pisni dekuji.

Obrázek uživatele Michal Čížek

normální teplota, grafika na tom bude také podobně, d3dx9_42.dll musíš nainstalovat directX http://www.edownload.cz/sw/directx-9-0c-10/download/

Obrázek uživatele Danka

Michale na grafice byla teplota 68C.Mam udelanej i Hickjack,ale nejde odeslat nevim jak jsem to drive delala bo to rika "pripona log nebyla dosud povolena".Diky pockam az co reknes.
Jo a v Everestu je varovani"Presnost DMI dat nelze zarucit".

Obrázek uživatele Michal Čížek

to je všechno vpořádku, ten výpis zabal do zipu, divný že to nejde přímo

Obrázek uživatele Danka

Ok zkusim to poslat

Obrázek uživatele Michal Čížek

máš spuštěn proces taskeng.exe - měl by to být plánovač úloh. Je zodpovědný za sledování úkolů stanovených pro spuštění v době předem stanovené uživatelem a vyvolat je v případě potřeby. Používáš ten plánovač, nebo je ti povědomý jeho úkol? Pokud ne, nech PC projet antivirem, nebo tím online eset scenerem, může to být virus.

BisonHK.exe
BsMnt.exe - mělo by to být v nějakém SW k webkameře, ale umístění těchto souborů je podezřelé, pokud nebyl nainstalován manuálně do toho umístění. Může to být také virus a to zaznamenávající zmáčknuté klávesy. Zase by to měl eset, nebo antivir objevit při testování.
Pokud je to ofiko soubor, není třeba, aby běžel na pozadí.

MGSysCtrl.exe tento soubor bývá na MSI NTB, co dělá tady? budiž zatim ho necháme.

tyto a další procesy můžou, ale nemusí být spuštěny, je jen na uživateli jestli je nechá, ale příliš takovýchto procesů prodlužuje dobu zapnutí, vypnutí i do režimu spánku, možná tvůj případ.

Nech to projet tim esetem a pak jsem ti taky popisoval REGCLEANER, tak screen ze záložky STARTUP, mrkneme co vypnout a co se používá.

Obrázek uživatele Danka

Michale Eset byl ok,nic se nenaslo.

Obrázek uživatele Michal Čížek

Adobe Reader Speed Launcher - neni potřeba aby byl spuštěn
BisonHK, C:\Windows\BisonCam\BisonHK.exe, HKEY_LM\Run - taky neni potřeba
BsMnt, C:\Windows\BisonCam\BsMnt.exe, HKEY_LM\Run - taky neni potřeba
Desktop, N/A, Nabídka Start
Desktop, N/A, Nabídka Start (Common User)
EhTray.exe ehTray.exe
MGSysCtrl System Control Manager
NvCplDaemon - taky neni potřeba může se spouštět manuálně
NvMediaCenter
NvSvc RtHDVCpl
Skype - taky neni potřeba může se spouštět manuálně
Skytel, Skytel.exe - taky neni potřeba může se spouštět manuálně
SunJavaUpdateSched - zbytečný
Swg GoogleToolbarNotifier - určitě odstranit
Windows Defender - taky neni potřeba může se spouštět manuálně, nebo naplánovat kontroly

v tom reg sleaneru zaškrtni vše co chceš odstranit a vpravo dole dej odstranit

Obrázek uživatele Danka

Uz je to udelano a myslim si ze to bude v poradku.Michale opet ti moc dekuji at se dari.

Obrázek uživatele Michal Čížek

:)) neni zač