chlazeni

Dobry den. Mam starosti s tym ze vetranie v mojom notebooku je zapnute aj ked s nim nic nerobim. Poslednu noc ma to zobudilo a pritom pc bol v rezime spanku a ziadne aplikacie ci programi neboli spustene. Tak isto dochadza ku zamrzaniu hier a pc je pri tom uplne horuci. Ma len 5 mesiacov a je to Intel core duo 2.0 Ghz, 2GB RAM, Geforce 7400 256mb. Dakujem vopred za radu

Obrázek uživatele Ondřej Čepelák
[12623] chlazeni

Dobrý den, co se týče toho, že Vás vzbudil uprostřed noci, že hučel. :-o To je podle mě v pořádku, jestliže je v režimu spánku, stále běží a procesor se musí něčím chladit, takže větrák pochopitelně hučet bude :cool:

Obrázek uživatele majusko
[12624] chlazeni

Dakujem. Len mi nesedi za predtym to nerobil a hlavne nie tak dlho. On sa niekedy vetra aj 30 minut alebo hodinu a to vobec nic nie je spustene...

Obrázek uživatele David Ryvola
[12625] chlazeni

Je ovšem rozdíl v režimu spánku a úsporným režimem.

Režim spánku počítač vypne, ovšem s tím, že když počítač znovu zapnete, naběhne vám plocha a činnosti (procesy), které jste měl zaplé, než jste počítač uvedl do režimu spánku.Režim spánku je dobrý, chcete-li aby se počítač zapl v určitou dobu a udělal určitou činost. (např. aby začala hrát hudba apod.) Čili chlazení by zde nemělo být aktivní.

Úsporný režim nechá počítač stále zapnutý a můžete ho kdykoliv z tohoto režimu dostat, pouhým stiskem libovolné klávesy, čili chlazení zde aktivní je.

Obrázek uživatele Honza
[12626] chlazeni

Dobrý večer,
přesně tak, notebook po přechodu do spanku uloží veškerou praci atd...plochu na disk a laicky řečeno se "vypne" čili větráky dále neběží takže je divné pokud Vám v režimu spánku běhají.

Obrázek uživatele majusko
[12627] chlazeni

Dakujem Vam vsetkym ale aj tak sa mi zda moj PC odlisny ako predtym. pracujem s nim stale a aj hry mi isli vtedy uplne v pohode a teraz neviem co s tym lebo je to rozdielne

Obrázek uživatele TheALuminium
[12628] chlazeni

Pokud můžete, reklamujte jej pro jistotu. Tohle by mohla být někde chyba v HW, tedy pokud jste si jist, že chyba nebude v Softwaru :-)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.