Černa smrt

Zdravim,
I když Vanoce se bliži tak memu počitači to je šumafuk.
Je li to možne tak prosim o pomoc.
Po normalnim vypnuti a druhy den zapnuti (nebo to byl spiše pokus), černa obrazovka s hlaškou že "soubor je poškozen a nemuže ho načist, pro opravu strčte or. Wind. XP a stisknout klav. R " .
Vubec to nepomohlo tak jsem formatoval tim pomalejšim spusobem, vypadalo vše OK jenom že načitani dat, obnoveni a instalace všech obnoveni trvala abnormalně dlouho. Pak znovu černa obrazovka... Formatoval jsem 4 x a pořad to same.
Naprosto pomalej počitač, nic nejde normalně nainstalovat. Naposled znovu černa obraz. s hlaškou " Windows/system32/config/system"
Je mi jasny že to už je hardwerem, ale odkud zacit ?

Zakl deska Asus P5B dale nevim, procesor Intel Core duo 2,4 Ghrz, operačni 2 Gb, grafika Nvidia serie 200.

Předem děkuji.

Obrázek uživatele Michal Čížek
[52729] Černa smrt

ahoj, jestli máš možnost vyzkoušet jinej disk, udělej to. Pak by bylo dobré odpojit od PC vše co nepotřebuje k životu např.: externí HDD, tiskárny, máš li více disků, nebo CD/DVD mechanik. Dál má-li deska interní GK, instaluj systém na ní a externí úplně vyndej. Pak také otázka, jak často se PC čistil a není li tam slabej zdroj.

Obrázek uživatele brylik
[52730] Černa smrt

Dik,budu to postupně skoušet,
pravdou je že byl trochu vic než malo zaprašeny chladič procesoru ale myslim že na rychlost to nemělo učinek. Ale byla už vyschla pasta mezi chl. a procesorem.
Asi začnu ze zdroje, i když neni slaby tak určitě nejaka šunka.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.