Čáry přes monitor -> Akutní

Dobrý den, už pár dní se mi začaly dělat takové různobarevné tečky v rohu na monitoru. Dnes se však objevily zničeho nic dvě čáry, každá čára je pixel vysoká a široká přes celý monitor. Obě čáry jsou těsně u sebe a jsou dole. Udělala se mi jedna, ale o 3 hodiny později druhá. Vím, že je chyba v kabelu nebo grafické kartě. Každopádně bych se chtěl zeptat, kolik to bude stát v servisu. Barvy čáry i tečky mění podle "nálady" jak chcou. Bojím se, že naskákají další čáry a tečky. Ale nevím, kde je chyba, jestli v grafické kartě, či kabelu pro monitor.

PS: Při změně rozlišení, vypnutí a následné zapnutí monitoru / stolního počítače obě čáry a tečky zůstávají na stejném místě, akorát tečky se rozšiřují.

Obrázek uživatele Stiletos

Grafický karty se neopravujou a jestli ti to někdo nějak opraví když by to šlo tak bez záruky,kabel můžeš zkusit jinej do monitoru můžeš napojit něco jinýho (klidně to může bejt i tím),GPU můžeš zkusit integrovanou jestli je....

Obrázek uživatele TheLexusCZ
[90858] flek

Ona už se mě i začíná černat obrazovka dělá se mi černý flek

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Já bych to zkusil napojit jo jiného monitoru pokut bude problém pryč děla to svůj monitor a oprava monitoru se vyplatí i nevyplatí ono záleží jak máš dlouho monitor starý pokut do bude dělat i na jiném monitoru tak ti odchází grafika a budeš muset koupit novou.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.