BSOD win 7

Dobrý den
22. tohoto měsíce se mi zničeho nic objevila BSOD. PC nerozumím zase tak důkladně, proto chci požádat nějakého odborníka/odborníky o radu/rady. Nahrál sem minidump soubory (http://www.edisk.cz/stahni/49371/minidump.rar_246. 66KB.html)- já se v nich moc nevyznám. Rád bych se proto dozvěděl v čem je takzvaně háček (doufám že ne HW). Zkoušel sem i testovat RAM Memtestem ve víře že je to tím, ale bohužel - prošli bez jakéhokoliv erroru.

Někdy se mi BSOD ani neobjeví a dnes navečer, než sem šel do práce tak se mi PC "pouze" cca po 5 minutách opakovaně restartoval a až na 6 pokus naběhla opět BSOD.

Předem děkuji za všechny vaše rady, nápady, postřehy, které snad povedou k řešení tohoto otravného problému.
Ještě jednou díky

Obrázek uživatele Michal Čížek
[62927] BSOD win 7

Ahoj, odkaz mi řiká že je nefunkční. Jak staré máš ovladače v PC? Zkus aktualizovat.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[62928] BSOD win 7

Omlouvám se, tady by měl být už odkaz funkční.

http://www.edisk.cz/stahni/49371/minidump.rar_246.66KB.html

Bohužel v současné době se nedostanu už ani do Windowsu. Při loadingu OS se mi PC restartuje, chtěl sem se pokusit rovněž o bootovaní s DVD s instalací OS a instalovat windows nově, ale před samotnou instalací, kdy si mám zvolit jazyk instalace OS atp. se mi opět objevil BSOD s chybou STOP 0x00000124 (0x00000000, 0x8E67F01C, 0xB66B4000, 0x00000145)
Kdybych alespoň věděl která komponenta to způsobuje, protože podle toho to bude na 99% problém HW, že ano?

Obrázek uživatele Michal Čížek
[62929] BSOD win 7

Tak toto je to na 100% nějaký HW, bohužel tě nemine udělat test RAM a test HDD v jiném PC v tom lepšim případě, v tom horšim je popis na vadu CPU, nebo zákl desky.
Začnem odzačátku, odpoj od PC vše i HDD, nech jen klávesnici a monitor, pokud je na desce integrovaná GK tak jí použij. Vyresetuj BIOS vyndáním cmos baterie na desce aspon na 10 min. Jaký máš nap zdroj? výrobce a watáž. Půjč si od někoho jinej a u toho někoho odzkoušej i svůj HDD pomocí HD TUne, lípni sem pak foto v .JPG ze záložky HEALTH a ERROR SCAN.
Pokud HDD projde v testu a budeš mít jinej zdroj, koukám MEMTEST jsi už dělal, zkus znova udělat instalaci, pokud znova neuspěješ, zůstane CPU a zákl. deska

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[62930] BSOD win 7

No tak ještě než sem si to tu stihnul přečíst, tak sem zkoušel vyměnit zdroj za jinej a zkoušel sem vyměnit i HDD, projistotu jsem vyndal a zandal v různých kombinacích RAMky, takže si nakonec bohužel taky myslím že je to CPU, nebo základovka, popřípadě by bylo možné, že by to bylo i vandou kabeláží???

Nakonec jsem dnes odnesl PC do servisu, protože abych si někde půjčoval základovku, nebo CPU, tak to bohužel nemám od koho :)
Jinak díky misacku za rady :)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.