AGP grafárna

Zdravíčko lidi,
Potřeboval bych poradit s tím jakou grafickou kartu si mám koupit, nemám totiž nejnovější PC (2500+,512 MB RAm, ale hlavně v dnešní době už velkej shit :) graf. ATI radeon 9200 second 128 MB, AGP, DDR...). Nemám už teďka tolik času, aby se mě vyplatila koupě nové bedny a tak bych potřeboval jenom trochu lepši graf. kartu, abych si mohl zahrat novější hry, protože většina novějších a lepších her už dávno nepodporuje moji starou graf.
Díkec za případnou radu.

Obrázek uživatele Honza

Čau,
a jakou cenovou hranici vidíš?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

mno, o moc to nezvýšíme, ale GeForce 4 Ti 4200 rozpumpuje i Carbony, to by byl levnej bazarovej kousek ůměrný sestavě 2GHz,256MB SDR 333MHz, ale tipuju, že toto bude malinko lepší, takže bych šel asi do x1650, nebo potom výkonnější x1950, ale na tu už tato sestava asi nemá.. podpora u novejch her nebude taky nijak závratná, ale oproti 9200 bdue slušný..
urči cenu.. + eště jakou máš desku, nebo jesi víš rychlost AGP?

Obrázek uživatele xxx147
[23505] ...

Jo sorry hoši tu cenu sem zapomněl :) ale bylo by v pohodě se vejít do 2 tis.
Jakou desku mám si z hlavy nezpomenu, protože ho mám doma a tam se vyskytuju tak 1* za týden. Ale AGP (8x)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

tak to opravdu moc nevim, přiznám se..
trh s grafárnama pro AGP značně prořídnul
k takovýdle sestavě už toho fakt moc výkonnýho nenajdeš,, nemá smysl kupovat lepší než HD 3650 opravdu nemá smysl.. o 3450 se dá přemášlet.. 2600 je propadák co se technologie týče, x1650 je zas malinko starší a nepodporuje víc než DX9 a je celkově hodně slabší.. taky nemá cenu jít před 256MB.. asi nejlepší volba bude ta HD 3450..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.