vysoký ping při zapnutém Hamachi

Dobrý den,

občas hraji s kamarádem hry přes hamachi, ale už asi měsíc mám problém s vysokým pingem. Není vysoký pořád, ale je hodně nestabilní a vyskakuje na hodnotu až 700 ms, což je na hraní nesmysl. Toto jsem řešil prvotně s poskytovatelem připojení a ničeho jsem nedosáhl, potom jsem hledal chybu v routeru, ten jsem i vyměnil a vše stejné a nakonec systém, mám Win 7 Ultimate x64, googlil jsem různá nastavení a úpravy registů, ale nic nepomohlo. Ale včera jsem si všiml, že když vypnu Hamachi, tak ping je v pořádku, při zapnutém Hamachi je ping vysoký a nestabilní (hamachi stačí mít zapnuté a k virtuální síti jsem připojen jen já). Udělal jsem si i výpis trasy třeba na seznam a chyba je někde mimo mezi servery, ale jakmile vypnu hamachi je to ok. Nemáte prosím s tímto zkušenosti jak to řešit? Moc děkuji Libor

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Snad jedině hamachi vypnínat, protože pokud aktuální hra nejede přes něj, tak to blbe - hra neví, keré z připojení si má vybrat (hamachi se chová jako druhé připojení) a některé hry třeba odmítají úplně fungovat..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Děkuji, ale já právě Hamachi používám na hraní her a tam mi to přestalo jít, jsem v koncích, zkouším jiné podobné programy, jinak ta hra COD 5 - mód Zombie fungovala v pohodě, dělá to poslední měsíc....i tak díky za odpověď

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Aha, to je trochu jiná situace...
Můžeš zkusit aktualizovat Hamachi, případně použít starší verzi, aktualizovat ovladač síťové karty, aktualizace systému, stáhnout directX play, javu, c++ resdistributable, .net framework, přeinstalovat hru..

Obrázek uživatele kolomlyn

a nebo zkusit Tungle, je to na stejným principu, myslím, že i na lepší úrovni. je tam XY místnosti kam se stačí jen napojit a hraješ.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.