tun miniport adapter

Ahoyte všichni,
na domácím PC - kde je OS XP mi ve správci zařízení hlásí žlutý vykřičník u síťových adaptérů - microsoft tun adapter #2 a #3. Samozřejmě to nejde odinstalovat, že prej je to třeba ke spouštění Windows - kod 10. No a PC jde v nouzovém režimu, sice net funguje, ale chtělo byto opravit. Kdpak mi pomůže?? 8-)

Obrázek uživatele Honza

Čau,
A proč jedeš v nouzovym ? Jestli tomu rozumim tak ti net jde v nouzovym a za normalních podmínek ne? Každopádně, jak se připojuješ k netu pomocí sitovky?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Jiný než nouzový režim mi nejde, před tím jsem reinstaloval XP za účelem opravy popsaného problému - ale nepomohlo a normalní režin nejede. NET jedu na domácí wifinu a ta mi připojuje i další PC - notes. LAN připojení jsem deaktivoval. 8-)
tož jak dál???

Obrázek uživatele Honza

A proč ti nejde normal režim?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

No sorry, kdybych to věděl, tak bych pravděpodobně neměl popsaný problém. Bohužel to nevím a ani nevím jak to zjistit. A co ten miniport adapter, jak ho mám dát do kupy.

:shock:

Obrázek uživatele Honza

Kouknu se na to, je divné, že Vám vše funguje jen v nouzovym režimu a normal nespustite, hodí to nějakou chybu ?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

chybu to nehlásí, jenom klasiku před spuštěním nouzáku tzn. že něco nefunguje mezi HW a SW,
trochu jsem koukal na google, ale tam doporučujou odinstalovat virtualní propojení (doufám že jsem to správně pojmenoval) ipv6 - to už jsem ale provedl a stále to je stejné, jo a potom nějaké machinace v registrech - tož to zrovna není moje doména, asi mi nic jiného nezbude než to znovu zformátovat a nainstalovat, protože to už normálně běželo - je to nové PC, stavěné na zakázku,
i tak prosím o "jednoduchou a srozumitelnou radu" pro laika.
díky za snahu

Obrázek uživatele Honza

A kdy to začalo, že bychom mohli zkusit obnovení systemu.... Jinak prosím dejte mi sem ty linky ja je prostuduju

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

http://www.pcreview.co.uk/forums/thread-2350594.php

kdy to začalo? bohužel už asi nedokážu říci po jaké akci se to objevilo, ale myslím že to bylo prvním pokusu odinstalování ipv6 nebo po x tém pokusu reinstalace XP. jestli jsem to ještě neuvedl, tak používám wifi připojení jako domácí síť z routeru ASUS 200g.

Obrázek uživatele Honza

Takže pokud si už reinstaloval tak teda žádnej bod obnovení neopomůže. Jdu prostudovat ten link. Tomu co to dělal to stejně nešlo.... Takže musime najít alternativní řešení


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.