Siemens modem od českých radiokomunikací

Dobrý den,
nevím jestli byste mi někdo dokázal poradit, ale doufám, že aspon trochu ano.
Doma jsme přešli na poskytovatele české radiokomunikace a od nich jsme také dostali nový modem. Ovšem po zapojení dle jejich návodu modem nefunguje, jako že ho nevidí pc. Proto jsem ho znovu odebrala a nainstalovala starý modem, který se připojuje přes USB, ale ted už nefunguje ani tento modem a aby to nebylo málo, přestala nám fungovat i normální pevná linka. Někde při zapojování muselo nejspíš dojít k chybě. Stejně mám ale pocit, že jsem se přesně držela návodu a netušim kde by chyba mohla být.
Nemáte někdo nápad co by mohlo být špatně? :-(

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

1. pevnou linku jen tak neodpojíte. Pokud vše odpojíte a zapojíte pouze telefon, měla by pevná linka fungovat. Pokud ne, buď jste fyzicky zničila zásuvku nebo je dočasný výpadek a linka prostě nefunguje.
2. Je třeba napsat jestli se jedná o ADSL modem nebo router, pokud router, tak drát nebobezdrát.
3. Není od věci napsat, co jste zkoušela, abychom tu neřešili to, co už jste zkoušela.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Je to ADSL modem. No zapojovala sem to přesně podle toho jak je to uvedeno v návodu a mam celkem jasno v tom co je telefonní zásuvka a tak podobně, takže fakt netušim kde je chyba a když sem volala na technickou podporu tak mi řekli, že my pomoct nemůžou protože je to někde špatně zapojený, že dokud to nevidí "výchozí bránu" tak mi přes telefon nepomůžou. Právě, že je prej problém v tom, že to nevidí tu výchozí bránu.

Obrázek uživatele tatik

já nepochybuji o tom, že víte co je telefonní zásuvka. To, co jste napsala je opravdu málo, aby Vám někdo poradil.
1. Když odpojíte všechno a připojíte pouze telefon. Dovoláte se? Slyšíte alespoň tón?
2. Proč jste měnila ADSL modem za jiný ADSL? Kvůli rychlosti?
3. Osobně mám doma wifi, v práci jsem nastavoval ADSL modem a ADSL router od Ó2. Radiokomunikace jsem nenastavoval. Jejich hodnoty neznám, ale dá se k tomu dobrat. Ale ať je to připojení jaké chce, tak potřebujete více informací, když je to po netu dělané.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.