Router a Online hry

Tak sem si pred 3. tydny poridil internet . Pak sem stáhl online MMORPG
Lineage2 Downloadlo , updatovalo , regnul sem se na servr a spustil - hned jak se hra spustila obrazovka zčernela a nic se už nedalo delat . Čekal sem hodne dlouho a nic , dokonce to ani nereagovalo , jedine co my zbivalo byl trvredej reset ! Presne Tohleto iste se my stalo s dalsimy dvema online hramy - menovite 9Dragons a 2Moons ! Pak sem sel sousedovi kteri ma presne ten isty net a skoro to iste Pc lenze modem , a u nej to šlo !
Co se tyce Pc tak mam AMD 3000+ 1,5GB RAM a GeForce 6600 GT - Driveri pro grafiku sem instaloval pred tydnem a vsechny syngleplayer hry my dou v poho .
Inu pripojeni mam DSL od T-Comu 1024kb , Router Vigor2700VoIP
jestli by to nekomu pomohlo . Jestli mate nejake navrhy nebo napady co s tim udelat sem s nima Pls :-( ... Ono na poli internetu sem tak trošku Lama :-(

Obrázek uživatele Jiří Molnár
[9688] re:

Já se teda ve hrách nevyznám, nepatřím mezi hráče, ale zkusím tuhle diskusi alespoň trochu rozjet.

Má ta hra něco jako singleplayer, nebo něco takového, aby šla pustit, když je net offline?

Jestli je to vůbec záležitost netová a ne HW třeba. Máš odpovídající konfiguraci? CTRL +ALT + DELETE nepomohlo? Modem pracuje, když hru zapínáš? Žádná chybová hláška? :eek:

Obrázek uživatele Black359

Takže hra je čiste - online , neexistuje offline mod , sestavu mam asi tak 3x silnejši než co je doporučeno :-) ... Hore sem ji napsal , ctrl alt del nepomaha a modem ? No ten delá furt to iste jak vždy když sem na netu nebo stahuji ... A jak ríkám , single player hry mi dou v poho , i omnoho graficky lepší jak sou ti online . A jak taky ríkam , je jedno jakou z techhle 3 online her pustím , vždy to udelá to isté ... Z toho dedukuji že to asi delá net .

Obrázek uživatele Jiří Molnár
[9690] re:

Hm a já si to stále nemyslím. Hra se nespouští v prohlížeči, ale je nainstalovaná v počítači, čili spustit by se logicky měla. Určitě tam bude něco jako intro a pak až "join to game", nastavení serveru atd. Takže spustit by se měla i bez připojení k netu a měla by nahlásit teda nějakou chybu v připojení, kdyby jsi tedy nebyl on-line. Ale tobě se ani nespustí. Poškození instalačních souborů můžeme vyloučit, protože jsi řekl, že u kamaráda to jde.

Spouštíš hru přes správný exe? Tedy v tomto případě asi přes: "C:/Program Files/Lineage/system/L2.exe"

Jinak podrobný návod instalace je také tady: http://www.onlinegamers.cz/lineage2/index.php?pid=2

Kdyby nic nezabralo napiš ... Snad se taky připojí ostatní do diskuse!

Obrázek uživatele TheALuminium

A ještě jeden malý nápad, zkoušel si tu hru spustit s odpojenou sítí?

Obrázek uživatele Jones
[9692] RE:

V pripade Lineage II se podivej na forum

http://www.darkangels.cz/forum/

Preci jen kluci co ho vedou o tom neco vedi. Jinak u Online her vzdy plati:

Pokud mas hru koupenou obrat se na vyrobce ten vi nejlip.
Pokud hrajes na cernem serveru, kontaktuj jeho spravce a studuj jeho forum.

Hodne cernej serveru pouziva upravene soucasti her, vyzaduje specialni anticheaty atd.

Ani Update na posledni verzi nemusi byt nejstastnejsi. Pokud jede server na kterem chces hrat na Lineage II chronicles 4 a tys updatoval na 5 tak Ti to nepude. :)

Jedinou 100 procentne spravnou odpoved tudiz ziskas na serveru kde chces hrat.

Obrázek uživatele Black359

Co se tíče lineage , tak to sem už instaloval asi tak 4x , Takže instalovat to umim , a hral sem to už asi rok v netke (kde sem to mymochodem také instaloval) a servr podporuje c5 ! V tomhle proste problem není , protože jak píšu , to isté se deje i u 2Moons a 9dragons , co sou uplne jine online MMORPG hry . Co se tíče toho že odpojim router , to sem ješte neskoušel ale zitra pri nem budu , takže vyskouším .
Souhrnem - Instalovat to vím , hrat to vím , všechno je ok a presne tak jak sem to delal u souseda , i co se tíče Pc i pripojení - Jediní rozdíl je - Já mam router a on modem ! Neco sem slišel taky o portech a ruzbích nastaveních routeru , tak sem premíšlel zda to nebude v tom , i když fakt nemam šajnu :-( !

Obrázek uživatele Jones
[9694] RE:

No chyba v pripojeni byt nemuze a kdyby byla tezko se Ti kousne PC. Na forum tech her sem te neodkazoval nahodou.
Tohle muze byt treba spatne naistalovana grafika, naborene ovladace cehokoli, spatne zkonfigurovane Win nebo problem s RAM.
Jinak Lineage II je pekne nestabilni. Znam hodne lidi co to hrajou a malokomu to jde bezproblemu.
Pokud mas ping na servry a zpet tak na router a sit zapomen.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[9695] l2

Quote:
Lineage2 Downloadlo , updatovalo , regnul sem se na servr a spustil - hned jak se hra spustila obrazovka zčernela a nic se už nedalo delat
tak tohle dela i me, normalne sem hral pak jsem si dal mesic pauzu a po mesici me tohle zaclo delat. Nepomohlo preinstalovat hru a nefunguje me to ani po reinst. windu, a server na kterem hraju ma furt stejnou verzi a nemeni ji :(. Zvlastni je ze me to dela u c4 a u c5 me to zase hodi error a cau xD


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.