problém s WiFi signálem

Dobrý den, mám takový problém a to s tím, že potřebuju dostat WiFi signál z budovy č.1 do budovy č.2. Budovy jsou od sebe vzdáleny asi 20 metrů. Před budovou č.1, kde je router, signál mám, ale přejdu přes určitou část zahrady a signál se ztratí. Od sousedů do budovy č.2 signál v pohodě chytám a to je to kolem 100 metrů (máme stejné antény i routery). Je možné, že se mi přes zahradu kříží nějaké signály a ruší mi to? Potřeboval bych vědět jak to řešit. Zde přikládám URL odkaz na plánek jak to zhruba vypadá. http://ulozobrazek.cz/images/931Bez_n_zvu1.png
Budu rád za každou radu, která mě přiblíží k vyřešení problému. Děkuji

co jsem vše zkoušel: WiFi repeater. Přímá viditelnost je, signál prochází pouze přes tašky na střeše (stejně jako od souseda.. viz. obrázek). Anténu jsem zkoušel natáčet všemi směry. Vysílací kanály jsem též měnil. Dále jsem zkoušel všesměrové antény o síle 5dB a 9dB a směrovou anténu ale nevim o jaké síle.

Myslím, že se mi přes zahradu, kde jsem kreslil že se ztratí signál, kříží nějaké jiné signály z přilehlého města, z kterého jsou pokrývány dvě vesnice. Každopádně si myslím, že zde dochází k nějakému rušení a proto se ptám zda-li by to nešlo nějak obejít. UTP kabel se mi tahat vzduchem a zakopávat do země nechce. Děkuji za jakékoliv řešení..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.