problem s wifi pripojenim na NTB

Dobry den, omlouvam se, ze text je bez interpunkce ale pisi z mobilu a je to rychlejsi. Mam problem s wifi. Pripojeni normalne fungovalo a kdyz jsem jednou NTB zapla misto ikonky wifi na hlavnim panelu se objevil bily ctverecek na levo s kabelem preskrtnuty cervenym krizkem a pise mi to "neni k dispozici zadne pripojeni" ..jakoby se wifi uplne ztratila, je mozne ze je rozbity wifi "prijimac" uvnitr NTB, dekuji moc za pomoc.

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, takto to vypadá i když se wifi vypne. Mrkni také do správce zařízení, kde bys měla wifi adaptér najít, pokud tam je, nebude akorát aktivní a je potřeba ho zapnout.

Obrázek uživatele VeronikaPC95

Wifi adapter mi to vubec nenabizi, jsou vselijake nazvy adapteru ale wifi zadny, moc se v tom nevyznam :( ta obrazovcicka na hlavnim panelu je jen bila, c servenym krizkem vpravo dole a kdyz dam odstranit potize tak to chce zapojit kabel, a takhle se to zmenilo zniceho nic :(

Obrázek uživatele Michal Čížek

Nenabízí, protože může být vypnutý, někde na klávesnici nebo kolem klávesnice bude značka wifi, nwbo takový obrázek satelitního talíře. Co to máš za NTB? Pokud je wifi vypnutá vyžaduje to jen připojení kabelu, proto ten červený křížek na ikoně obrazovky.
Ve správci zařízení jdi na sítové adaptéry a napiš co tam všechno máš po rozkliknutí.

Obrázek uživatele VeronikaPC95

NTB Lenovo S205, je tu tlacitko zap./vyp. wifi a mam ho na zap. celou dobu..nejde mi prilozit obrazek abych vam poslala jake mi to nabidlo adaptery.

Obrázek uživatele Michal Čížek

Tak je sem napiš, jde mi jen oto, jestli je wifi adaptér nainstalovanej, nebo úplně chybí.
Ze stránek výrobce si stáhni wireless assistant bo Lenovo Energy Management Driver a pak pomocí Fn+F5 v tabulce aktivuješ, zkus i nyní dohromady stisknout Fn+F5

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Dobrý den. Měl bych dotaz dokázal by mě někdo z vás poradit zapínám svuj ntb MSI..když se načítá win dostanu se až na hlavní plochu jdu n internet a zničeho nic mě to spadne..zčerná obazovka ale ntb jede furt i kontrloky svítí větrák jede jen nejde obraz..a vypnout to normálně nejde musím vyndat baterku a znovu zapnout..nevíte čím to muže být??..

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, může se přehřívat, jak dlouho nebyl čištěn? Může být chyba v systému i HW, těžko říct. Začal bych vyčištěním vnitřku a kontrolou, jestli se točí větráček.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.