Problém s routerem Tp-link 542G

Ahoj mám problém se shora uvedeným routerem. Mám doma PC a notebook. Když např. se synem chceme hrát společně s ostatními kamarády hru po netu, jakmile se oba dva připojíme do skupiny jednoho z nás (PC nebo notebook) to vykopne. Absolutně nechápu kde je zakopanej pes. Předem děkuji za ochotu a odpověď. **@**.**

EDIT by TOBiAS: na emaily neradíme

Obrázek uživatele Jiří Moos

Jak myslíte připojení do skupiny? Připojení k internetu funguje u obou najednou (pouhé prohlížení stránek)?

Obrázek uživatele stmisa

Ano obou dvou jde internet v naprostém pořádku. Tou skupinou myslím, např. hraní multiplayeru (oba dva máme orig. hru). Jakmile hraje jen jeden je vše v pořádku, ale když chceme hrát např. private match a připojí se ke mě krom jiných i syn s notebookem tak mě to vždy vykopne.

[=red]EDIT by Mozek: Poslední příspěvek se necituje viz pravidla:
http://www.pcporadenstvi.cz/node/]

Obrázek uživatele Jiří Moos

O jakou hru se jedná? Zkusil bych víc multiplayerových her - problém může být v tom, že hostující server nepodporuje více připojení z jedné IP (je to tedy velice ojedinělé..).

Obrázek uživatele stmisa

No konkrétně se jedná o Call of duty Black ops. Mám pocit jako by se ty naše IP adresy nějak blokovali či co:( Ale jen když jsou ve skupině další uživatelé. Pokud chceme hrát jen dva (pc + notebook) tak jde vše OK.

Obrázek uživatele Jiří Moos

A co ostatní hry? Stejný problém?

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Možná nebude problém s routerem jako takovým, ale s licenčními čísly. Již jsem se s tím několikrát setkal při hraní po LANce. Hráči, jejichž hry měly stejná licenční čísla, po připojení k hostiteli byli vyhoštěni, respektive vždy ten druhý, co se chtěl pod jednou licencí připojit znovu. Předpokládám, že jste hru instalovali z jednoho disku a pod jednou licencí a hrajete na oficiálním serveru, kde by asi tato ochrana mohla být implementována. Jestli mám pravdu nebo ne by se mohlo vyzkoušet na nějakém neoficiálním (třeba pomocí Tunngle v nějaké virtuální skupině)...


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.