Problem s pristupem na router

Dobry den,

mam wifi pripojeni pomoci NanoStation 5, ktera je umistena venku. Kabel jde do routeru Ovislink WL-5460, ze ktereho jde kabel do jednoho PC a bezdratova sit do dvou notebooku.

Potreboval bych se dostat na administraci toho Ovislinku, ale at delam co delam, tak nejsem schopen. Dostanu se pouze na administraci venkovniho routeru Nanostation. Ovislink ma mit defaultni IP 192.168.100.252, ale v prohlizeci mi ji nezobrazi. Pokud ji PINGnu, tak bez problemu odpovi. Pokud dam tracer, tak mi ukaze pouze IP venkovniho routeru a dale, ten Ovislink nevidim :(

Zkousel jsem nastavit primo v PC IP 192.168.100.100, ale stejne se na tu 192.168.100.252 nedostanu. Je samozrejme mozne, ze pri nastavovani ji manik od providera mohl zmenit, ale stejne bych ji mel nekde videt, nebo se pletu?

Diky vsem za radu, uz nevim kudy kam :)

Obrázek uživatele Dick

Podívejte se v Podrobnostech síťového připojení jakou IP adresu Vám přiděluje router. Pokud máte ve vlastnostech bezdrátového připojení k síti nastaven protokol TCP/IP přidělit IP a DNS adresu automaticky a ostatní počítače budou vypnuté tak přidělená IP adresa by měla být jen o číslo vyšší než ta konfigurační v routeru.

Obrázek uživatele Dick

Jo a jěště dodatek: V podrobnostech síťového připojení by měla být pod údajem IP4 výchozí brána, adresa routeru.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.