prepojenie troch pocitacov pomocou troch sietoviek

zdravim nevie niekto ci sa daju cez jeden pc pripojit ostatne pc pomocou sietoviek a aby na nich isiel aj internet? mam tri sietovky. dokazal som prepojit iba dva pc spolu ale ked pripojim do tretej sietovky treti tak to ide stale iba na dvoch. Ak by ste vedeli poradit poslite mi prosim nejaky postup. diky moc

Obrázek uživatele tatik

A nebylo by jednodušší si pořídit nějaký switch a připojení by bylo bez problémů. Jaký je důvod Vašeho nestandartního řešení? Třeba najdeme něco lepšího, než Vámi popisovaný způsob.

Obrázek uživatele kirigsl

ja len z toho dovodu ze tie sietovky mam a ten switch nie. Jasne ze by to cez ten switch islo ale chcel som skusit najprv takuto moznost. ked to neide tak to urobim cez ten switch. dik ale keby to islo cez tie sietovky tak napis prosim dik cau

Obrázek uživatele tatik

Zapřemýšlím. Nechci Vám ten switch vnucovat, ale je to dobré řešení. Navíc je to otázka několika málo stokorun. Situace je asi taková :
Nějak musíte přivěst internet alespoň do jednoho PC. To znamená, že budete potřebovat pravděpodobně 2 síťovky. Přes USB mohou být problémy. DO jedné připojíte internet a druhou připojíte další PC. Pak budete řešit, jak připojíte třetí PC. Takže ať děláte co děláte, tři síťovky Vám stačit nebudou. No a když dokoupíte další dvě, pak zauvažujte o switchi.

Obrázek uživatele kirigsl

mi sme sa asi nepochopili. ja mam v jednom pc 3 sietovky a v tych dalsich dvoch je po jednej sietovke

Obrázek uživatele tatik

Jo takhle. Tak to je zajímavé. Jít by to mělo. Začal bych nejdříve propojením 2 PC a pak 3. Upozorňuji, že budete muset mít zapnuté to PC se 3-mi síťovkami, když budete chtít pracovat na ostatních dvou.

Obrázek uživatele kirigsl

no tie dva som spojil ale s tym tretim je problem. ked pripojim ten treti tym istym postupom ako ten druhy tak stale funguju iba dva. tie dva som spojil pomocou DNS ale ten treti fakt neviem preco neide. Pokial viete nejak pomoct tak mi poslite prosim ako to mam urobit dik cau.

Obrázek uživatele tatik

Můžete blíže popsat jak jste nastavoval konfiguraci. Zkusíme to nějak dát do hromady. Toto je takový zvláštní případ. 3 síťovky v jednom PC není zrovna moc obvyklé. Takže nemám možnost to nějak vyzkoušet. Takové případy jsem řešil přes router. Opravdu doporučuji zvážit ještě jednou nákup nějakého levného switche.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.