Pomalý net

Ahoj mám porblém,dříve mi net bežel v pohodě,ale poslední dobou začal nějak zlobit,načítání stránek je pomalé,někdy při spuštění se nenačte ani domovská stránka a napíše to stránku nelze zobrazit,jindy je to velmi pomalé,někd yto běží celkem jakž takž,jak kdy.Taky jsem zkoušel test antivirem,mám nod 32 verze 3.0.672.0,akualize aktuální,zkusil jsem standardní test a nic mě to nenašlo,žádnou infekci,může to být třeba firewalem??Nainstaloval jsem si outpost firewall pro,taky často používám strong dc ++,nemůže to mít na to vliv nějaký??? :-( :-( :-( Jinak připojení mám přes kabelovku modemem,používám win xp pro,

Obrázek uživatele TheALuminium
[29288] Pomalý net

Co máte za providera a jaký typ připojení od něj? Je také možné, že Vaše linka je také silně agregovaná, ale to záleží na providerovi.

Obrázek uživatele terryjohn
[29289] Pomalý net

takze nvm co myslít tím providerem,jestli poskytovatele připojení,ale na stránce moje ip my to ukázalo tohle-HostName: catv-kyjov-699.selfnet.cz ,mám net od společnosti selfnet,přes to mám taky kabelovou televizi.

Obrázek uživatele TheALuminium
[29290] Pomalý net

Tak první nápad je zkuste vypnout firewall a pak stahovat a prověřit rychlost připojení. Pokud bude stále nižší než smluvená na smlouvě o připojení, tak zavolejte providerovi (poskytovateli připojení) a zeptejte se co se děje.

Obrázek uživatele terryjohn
[29291] Pomalý net

Zkusil jsem teda vypnout firewall a opravdu,zdá se že to jede rychlejší,stránky nabíhají rychleji,zapnul jsem jenom firewall windovsovský,nemůžete mi poradit,jakej jiej firewall si pořídit,aby to nijka neomezovalo činnost internetového připojení???Ten firewall co je ve windowsech není moc účinej takže by to chtělo asi něco jiného....

Obrázek uživatele TheALuminium
[29292] Pomalý net

Mno pokud máte doma router, tak firewall není třeba. Pokud ne, tak například Kerio PF je dobrý, ale někdy hodně omezuje stránky. Je třeba si s ním pak pohrát.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.