jak nejrychleji dostat data z ntb na druhý(*VYŘEŠENO*)

Dobrý den,
ačkoli jsem si pročítala různé příspěvky v této sekci, stále si nevím rady. Jak mám nejsnadněji - nejrychleji dostat data (80GB) z jednoho ntb na druhý...? Na netu jsem si našla kabel, který má oba konce jako flash disk - dají se tak dva ntb propojit...?

Obrázek uživatele andrealin

Dekuju za rychlou odpoved :-) A jak to pak funguje? Jsou pak oba ntb jako samostatne disky - jako kdyz ted k ntb pripojim flash disk...?

Obrázek uživatele TheALuminium

Ano mělo by to tak být. Bohužel s tímhle zařízení nemám vůbec zkušenost, ale když se podíváte do diskuzí na e-shopech, tak byste se snad měla dozvědět více.

Obrázek uživatele Jiří Moos

Toto je asi tedy nejychlejší řešení, ale jen v tom případě, že nemáte doma LANku, protože budete muset čekat než Vám to pošlouz e-shopu. Pokud se propojíte přes LAN kabel tak sice budete muset něco trochu nastavovat, ale bude to rychlejší než čekat na adaptér.

Obrázek uživatele andrealin

Obávám se, že propojení přes LAN kabel by už pro mě bylo moc složité. Upřímně - zas tak se v počítačích nevyznám. :-( Seženu si tedy ten USB adaptér. A jen taková zvídavá otázka: k čemu jsou tedy tyto kabely...? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=21657

Obrázek uživatele tatik

kabelk, který máte na mysli je sice propojovací, ale například PC --- periferní zařízení. Samozřejmě ne každého. Vždy je třeba si zjistit, jakou koncovku potřebujete.

Obrázek uživatele Dick

Jinak, když si za pár kaček necháte udělat křížený LAN kabel a máte-li v obou noteboocích stejný operační systém, propojení by se mělo navázat samo. Pak třeba ve Total commaneru můžete kopírovat z okna do okna. Musíte si akorát ve vlastnostech disku z kterého budete kopírovat nastavit povolení sdílení dat.

Obrázek uživatele andrealin

Ok, děkuju za rady. :-) Už jsem to zmákla pomocí LAN kabelu.