Hra přes internet ...

Zdravím,koupil jsem si hru CALL OF DUTY Modern Warfare 2 protože chci hrát multiplayer všechno jsem splnil pro to abych si mohl zahrat přes steam,steam take mam se zaregystrovaný,mám prostě všechno.Když jdu hrát,hra se sputí vše OK pak dam GAME<- a to mi napíše Connecting to IwNet a pořád to jakože něco nabýhá ale nic se neděje.hra se ale nesekla pořád jede v pořadku jenom že se to nepřipojí :( nevíte co s tím?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

dělá to jen u téhle hry, nebo i jiné steamovky nefungují? od koho máš internet? máš s ním obecně nějaké problémy v souvislosti s hrami?

Obrázek uživatele Drak1819

ne-e dělá to jen u této a s internetem problém nemám a nikdy sem neměl,hry přes steam nehraju jenom tuto,ale třeba když hraju COD 4 přes GP tak říkam,že žádné problémy nejsou s pingem s ničím.Jenom s tímto že to napiše to Connenting to IwNet,jo třeba ještě pomuže to že mám router muže to být tím?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

no může to být i tak, že máš blokovány určité adresy od poskytovatele internetu.. může to být i problém ve firewall, který ti tuto konektivitu blokuje a mělo by ti o tom vyskočit okno, kde dáš povolit a jde to.. můžeš se optat u poskytovatele internetu, případně napsat na hotline autorů hry.. k těmhle masovým online hrám ale existují mnohá fóra, specializovaná přímo a jen na tuto kru, kde ti určitě poradí..

Obrázek uživatele Drak1819

no vubec nevím kde bych mohl sehnat nějake porty nebo informace.....jak to vyřešit

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

jo, to já taky ne... googli.. to je asi totéž, co bych pro tebe mohl udělat já.. ale celkově problémy s hrami jsou to, co moc neřeším.. to spíš kolegové, když se tady občas objeví, jsou schopni ti s tímto pomoci... já moc nehraju, takže ani nemám tyto problémy a nevím, jak je řešit.. :( jedině hledat.. ale CoD je populární a má spoustu specializovaných diskusních fór, kde vědí daleko více o této jedné hře.. my jsme spíš obecní..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.