Domácí skupina

Ahoj chtěl bych si udělat Domácí skupinu a připojit tam 1 Notebook a 1 Pc oba maj windows 7 home. Notebook je připojen přes Wi-Fi a pc přes lan ke stejnému routeru, u notasu mám nastavenou domácí skupinu ale nejde z ní odejít ani měnit heslo domíci skupiny a na pc zase nejde vytvořit domácí skupina ani se niak připojit ke stávajíci domáci skupině co už je jakou dobu na notebooku,v obou případech mi to furt píše že že systém windows nemůže nastavit domácí skupinu v tomto počítači a na notebooku když chci opustit skupinu to napíše Systém win. nemůže odebrat pc z domácí skupiny nevím vůbec co s tím mám dělat :( děkuji za radu

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, máš HOME co? Basic, nebo premium? Pokud home basic, tak s touto verzí domácí skupinu nevytvoříš, pouze se k již vytvořené můžeš připojit. Když pustíš oba PC, je odezva pingu na IP adresu druhého zařízení vpořádku?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Windows7 home premium a to další co píšeš sem nepochopil :( 1.Pc je ke skupině připojen ale nejde zjistit heslo té skupiny.Ostatní věci co jsem psal sem vyřešil připojením obou pc přes Wi-Fi.

Obrázek uživatele Michal Čížek

to druhé už nepotřebuješ pokud jsito vyřešil takto.
Heslo se nezobrazí, pokud jdeš sem? OVL. PANELY / SÍT A INTERNET / DOMÁCÍ SKUPINA - zobrazit, nebo vytisknout heslo domácí skupiny.
Jestli je PC v nějaké domácí skupině, tak jdi na jiný PC, který v této skupině je a mrkni tam na heslo

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

na to kliknu a nic se nestane a ta skupina je vytvořena na PC který jsem už reinstaloval takže je tam napsaný že zakladatel domácí skupiny je (starý pc) a já na druhém pc který tam je připojen nemůžu nic, ani odejít, ani změnit heslo vůbec nic

Obrázek uživatele Michal Čížek

jdi do c:\ Windows\ ServiceProfiles\ LocalService\ AppData\ Roaming\ PeerNetworking\
Najdi a smaž idstore.sst
pak opravit/odstranit potize s domaci skupinout, prvni krok preskocit, druhy vybrat

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Vyskočilo toto (Není spuštěna služba Seskupování v sítích peer-to-peer Neopraveno)

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

napíše (Tento poradce při potížích není k dispozici)

Obrázek uživatele Michal Čížek

Musí být spuštěna služba Seskupování v sítích peer-to-peer i Zprostředkovatel domácích skupin. Ověření provedete následujícím způsobem:

Chcete-li otevřít Nástroje pro správu, potáhněte prstem směrem od pravého okraje obrazovky, klepněte na tlačítko Hledat (nebo pokud používáte myš, přejděte ukazatelem do pravého horního rohu obrazovky, sjeďte dolů a potom klikněte na tlačítko Hledat), do vyhledávacího pole zadejte text Nástroje pro správu, klepněte nebo klikněte na položku Nastavení a potom klepněte nebo klikněte na položku Nástroje pro správu.

Dvakrát klepněte nebo klikněte na možnost Služby. Vyžadují se oprávnění správce. Můžete být požádáni o heslo správce nebo potvrzení volby.

Ve sloupci Stav by mělo být u služeb Seskupování v sítích peer-to-peer a Zprostředkovatel domácích skupin zobrazeno slovo Spuštěno. Pokud zde není, dvakrát klepněte nebo klikněte na název služby a potom na tlačítko Spustit.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Tak sem to našel nebylo tam napsáno spuštěno klikl sem 2x a pak klikl spustit a napsalo to (Systém Win nemohl v počítači Local Computer spustit službu Seskupování v sítích peer-to-peer
Chyba 1068: Nepodařilo se zahájit závislou službu nebo skupinu

Obrázek uživatele Michal Čížek

to ale souvisí stím souborem idstore.sst smazal jsi ho a restartnul PC?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Restart sem neuděla to jsem nevěděl

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Tak jsem dal restart a udělal jsem to vše znova zkusil jsem tu opravu chyb ten druhej krok ale ta hláška při spouštění seskupování vyskočila stejně, koukal jsem na ten soubor co jsem mazal a znova ze nevygeneroval.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Našel sem článek na kterém se řeší na 99% to samé jako na mém pc.
http://www.sevenforums.com/network-sharing/55781-cannot-leave-homegroup....
snad nevadí že to sem dávám, úplně na konci je jak to vyřešit ale mě to něak nejde buď sem to blbě pochopil nebo blbě přeložil, udělal jsem to takto ve správci úloh/služby jsem vypnul HomeGroupProvicer a skusil jsem znova odejít ze skupiny ale v mém případě to nejde

Obrázek uživatele Michal Čížek

musíš do vyhledávače ve START napsat MSCONFIG - odentruj, objeví se konfigurační okno, jdi na záložku SLUŽBY a tam vyhledej SESKUPOVÁNÍ V SÍTÍCH PEER TO PEER je to cca uprostřed.
Pak do správce úloh a udělat tu proceduru

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

V Konfiguraci systému bylo Seskupování Peer-to-Peer aktivované ale ve stavu je napsáno zastaveno

Obrázek uživatele Michal Čížek

Už mě napadá jen reinstal systému
možná jen zkontroluj:
START - do příkaz řádky CMD spust jako správce a do černého okna napiš: sfc /scannow a nech to pracovat


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.